Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΝέα τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου
Τουρισμός και οικονομία

Νέα τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δε διστάζει να υπερφορολογεί ακόμη και τα νησιά, υπονομεύοντας κάθε αναπτυξιακή προοπτική, υποστηρίζουν οι βουλευτές της ΝΔ.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιάννης Βρούτσης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Μάνος Κόνσολας, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος, επανακατέθεσαν τροπολογία για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

Για το θέμα αυτό, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

“Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν μπορεί πλέον να υπεκφεύγει.

Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ ήταν δική της επιλογή και επιβεβαιώνεται, για μία ακόμη φορά, ότι δε διστάζει να υπερφορολογεί ακόμη και τα νησιά, υπονομεύοντας κάθε αναπτυξιακή προοπτική.

Τους καλούμε να κάνουν αποδεκτή την τροπολογία που καταθέσαμε εκ νέου για την παράταση ισχύος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά και να τη θέσουν σε ψηφοφορία.

Τα ψέματα τελείωσαν και σύντομα θα καταδειχθεί αν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενδιαφέρονται -έστω και στο ελάχιστο- για τους νησιώτες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024