Τελευταία νέα
ΑρχικήΤο NJV Athens Plaza καλωσορίζει τις γιορτές μοιράζοντας δώρα στα παιδιά της Μάνδρας
Ξενοδοχεία

Το NJV Athens Plaza καλωσορίζει τις γιορτές μοιράζοντας δώρα στα παιδιά της Μάνδρας

Το φετινό χριστουγεννιάτικο πάρτι του NJV Athens Plaza είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με το ξενοδοχείο να σχεδιάζει για τις ημέρες των εορτών την προσφορά δώρων στα παιδιά του Δήμου Μάνδρας.

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του NJV Athens Plaza στην καρδιά της Αθήνας με ένα μοναδικό πάρτι φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το NJV Athens Plaza άναψε τα λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του σε μια γιορτή για όλους τους επαγγελματικούς συνεργάτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο πρόσφατα ανακαινισμένο lobby του. Η οικογένεια του NJV Athens Plaza υποδέχθηκε περισσότερους από 300 φίλους στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του lobby, όπου πια κυριαρχούν τα γήινα χρώματα που εντείνουν την αίσθηση της πολυτέλειας.

Το φετινό χριστουγεννιάτικο πάρτι του NJV Athens Plaza είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με το ξενοδοχείο να σχεδιάζει για τις ημέρες των εορτών την προσφορά δώρων στα παιδιά του Δήμου Μάνδρας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Οι προσκεκλημένοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και συμμετείχαν ενεργά σε αυτή με τον δικό τους τρόπο. Κάθε καλεσμένος έγραψε τη δική του ευχή η οποία θα φτάσει σε ένα παιδί της Μάνδρας συνοδεύοντας το δώρο του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η κ. Αφροδίτη Αρβανίτη, γενική αιευθύντρια του NJV Athens Plaza δήλωσε: “Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, η οποία κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο. Οι συνεργάτες μας μας τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους και όλοι μαζί γιορτάσαμε την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Η θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή όλων στη φιλανθρωπική διάσταση της εκδήλωσης ήταν συγκινητική για εμάς, που ετοιμάζουμε τις απαραίτητες ενέργειες για την παράδοση των δώρων στα παιδιά της Μάνδρας. Εύχομαι το 2018 να φέρει υγεία και φως στις καρδιές όλων μας με αγάπη για τον συνάνθρωπο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024