Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου στο Μπρίστολ
Αεροπορικά θέματα

Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου στο Μπρίστολ

Το αεροδρόμιο του Μπρίστολ επιβεβαίωσε ότι υπάρχαν καθυστερήσεις ενώ το αεροσκάφος ρυμουλκείται στο σημείο που πρέπει να είναι.

Αεροσκάφος της easyJet με 25 επιβάτες βγήκε από τον αεροδιάδρομο μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ. Το αεροπλάνο είχε μόλις προσγειωθεί και ενώ κατευθυνόταν προς τη θέση του, έφυγε από τον διάδρομο προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις στις υπόλοιπες πτήσεις.

Οι επιβάτες βγήκαν από το αεροπλάνο, το οποίο ερχόταν από τη Φρανκφούρτη, και κανείς από αυτούς δεν τραυματίστηκε. Το αεροδρόμιο του Μπρίστολ επιβεβαίωσε ότι υπάρχαν καθυστερήσεις ενώ το αεροσκάφος ρυμουλκήθηκε στο σημείο που πρέπει να είναι.

Ένας εκπρόσωπος ανέφερε: “Μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ στις 11.36 σήμερα το πρωί, ένα αεροσκάφος Embraer 145 που ερχόταν από τη Φρανκφούρτη (αριθμός πτήσης BM1822) έφυγε από το διάδρομο ενώ ταξίδευε με μικρή ταχύτητα προς το σημείο αποβίβασης. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν σώοι και επέστρεψαν στο τερματικό με λεωφορείο. Κανένας από τους 25 ανθρώπους στο αεροσκάφος δεν τραυματίστηκε.”

Αργότερα, οι αρμόδιοι του αεροδρομίου δήλωσαν: “Ο διάδρομος θα μείνει κλειστός ως αποτέλεσμα αυτού του περιστατικού. Θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Επιπλέον προσωπικό βρίσκεται στο σημείο για να βοηθήσει τους επιβάτες“.

Το αεροδρόμιο παροτρύνει τους επιβάτες να επικοινωνούν με την αεροπορική τους εταιρεία για να λάβουν τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις τους.

Οι πτήσεις που κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο του Μπρίστολ εκτρέπονται όση ώρα αντιμετωπίζεται το περιστατικό.

Ένας χρήστης του Twitter δήλωσε ότι η πτήση του από το Innsbruck μεταφέρθηκε στο Exeter.

Ο Charlie Ursell έγραψε: “Η πτήση της Easy Jet με αριθμό 26296 από το Insbruck στο Μπρίστολ εκτρέπεται στο Exeter. Δεν υπάρχουν νέα για το εάν μπορούμε να αποβιβαστούμε εδώ ή οχι“.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024