Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπείγουσα προσγείωση σε πτήση της Lufthansa λόγω καπνού στην καμπίνα
Αεροπορικές εταιρείες

Επείγουσα προσγείωση σε πτήση της Lufthansa λόγω καπνού στην καμπίνα

Οι επιβάτες και το πλήρωμα αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο, και αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα στη Σόφια λόγω της επείγουσας προσγείωσης.

Αεροσκάφος της Lufthansa που ταξίδευε από το Τελ Αβίβ στο Μόναχο αναγκάστηκε να προβεί σε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σόφιας στη Βουλγαρία το βράδυ της Τρίτης λόγω της μυρωδιάς του καπνού στην καμπίνα.

Το Airbus προσγειώθηκε με ασφάλεια, όπως αναφέρουν τα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι επιβάτες και το πλήρωμα αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο, και αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα στη Σόφια λόγω της επείγουσας προσγείωσης. Οι τεχνικοί άρχισαν τον έλεγχο του αεροσκάφους, καθώς μ η θυγατρική της Lufthansa, Lufthansa Technik διαθέτει ένα μεγάλο υπόστεγο εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο της Σόφιας.

Η στέγαση των επιβατών καλύφθηκε εξ’ολοκλήρου από την Lufthansa, και στη συνέχεια, η αεροπορική εταιρεία τους ζήτησε συγνώμη και ανέφερε ότι η ασφάλειά τους ήταν η κορυφαία προτεραιότητα.

Οι επιβάτες επρόκειτο να επιβιβαστούν σε εναλλακτική πτήση με προορισμό το Μόναχο, ενώ λόγω της μη παροχής πτήσης Σόφια – Μόναχο την ίδια μέρα από την Lufthansa, ίσως να στείλει η εταιρεία άλλο αεροπλάνο για να παραλάβει τους επιβάτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024