Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεργασία του καναδικού Τ.Ο. Preference Vacations με την MTC Group για προβολή ελληνικών προορισμών
Προβολή προορισμού

Συνεργασία του καναδικού Τ.Ο. Preference Vacations με την MTC Group για προβολή ελληνικών προορισμών

Πολυμελής αποστολή με επιλεγμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες που ενδιαφέρονται για προορισμούς με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία Συμβούλων Τουρισμού, πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα τον προσεχή Απρίλιο, με στόχο τη δημιουργία 'πακέτων' διακοπών, ανάλογα με την περίοδο ή και τη θεματική ενότητα κάθε περιοχής.

Τη συνεργασία της με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Preference Vacations, Tour Operator με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά, για την προβολή και προώθηση ελληνικών προορισμών για το 2018 ανακοίνωσε η MTC Group.

Συγκεκριμένα, πολυμελής αποστολή με επιλεγμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες που ενδιαφέρονται για προορισμούς με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία Συμβούλων Τουρισμού, πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα τον προσεχή Απρίλιο, με στόχο τη δημιουργία “πακέτων” διακοπών, ανάλογα με την περίοδο ή και τη θεματική ενότητα κάθε περιοχής.

Ο τουριστικός αυτός φορέας συνεργάζεται αποκλειστικά με ταξιδιωτικά γραφεία (B2B) στον Καναδά και, γενικότερα, τη Βόρεια Αμερική και παρέχει  στους συνεργάτες του 70.000 μπροσούρες με 116 σελίδες στα Ελληνικά και Γαλλικά, που διανέμονται σε όλο το δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, εντάσσεται στο πλαίσιο της δραστηριότητας που εγκαινίασε πέρυσι η MTC GROUP με την αντίστοιχη συνεργασία με την GTA, για το συνδυασμό της προβολής με την προώθηση πωλήσεων”.

To Preference Vacations έχει διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές του αφού ειδικεύεται σε ταξιδιωτικά πακέτα για Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία και Κροατία, καθώς και επιλεγμένες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο (Celestyal, Costa και MSC Cruise Lines). Έχει τη δυνατότητα να καταρτίσει προγράμματα για  πληθώρα διακοπών, συνδυάζοντας κρουαζιέρα με ένα απλό ταξιδιωτικό πακέτο ή ακόμα και back-to-back κρουαζιέρες με διαφορετικά προγράμματα. Καταρτίζει επίσης προγράμματα για τους πελάτες του επί παραγγελία. Παρέχει όλο το φάσμα της εξυπηρέτησης για τα γκρούπ, όπως, πρόγραμμα, αεροπορικά και ξενοδοχεία, μεταφορές στον προορισμό, on-site logistics, ξεναγούς και τοπική αντιπροσώπευση. Διαθέτει  διευθυντές πωλήσεων σε Οντάριο, Κεμπέκ, καθώς και στον Δυτικό Καναδά και με αυτό το τρόπο έχει πλήρη γνώση της τοπικής αγοράς ολοκλήρου του Καναδά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024