Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI UK εντάσσει και πάλι την Τυνησία στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2018
TOs

Η TUI UK εντάσσει και πάλι την Τυνησία στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2018

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από την 1η Μαΐου, ανταποκρινόμενες στη ζήτηση των πελατών της TUI.

Η TUI Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας επιστρέφει στην Τυνησία για το καλοκαίρι του 2018, προσφέροντας πακέτα σε τρία ξενοδοχεία, τα Magic Life, Splashworld και Platinum.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα για την Τυνησία της TUI ξεκινά την 1η Μαΐου και σηματοδοτεί την επιστροφή της μετά από τρία χρόνια, δεδομένου ότι το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου είχε εκδόσει ταξιδιωτικές οδηγίες για αποφυγή όλων των ταξιδιών προς τη χώρα αυτή.

Οι οδηγίες του βρετανικού υπουργείου άλλαξαν το 2015, μετά από το περιστατικό όπου 30 Βρετανοί παραθεριστές, όλοι πελάτες της TUI, σκοτώθηκαν σε τρομοκρατική επίθεση από έναν οπλισμένο δράστη στο Imperial Marhaba Hotel στη Sousse.

Η απαγόρευση άρθηκε τον Ιούλιο του 2017 και ορισμένα πρακτορεία ανακοίνωσαν ότι θα επαναφέρουν τη χώρα στα προγράμματά τους το 2018.

Εκπρόσωπος της TUI Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας δήλωσε: “Έχουμε επανασυμπεριλάβει τη Hammamet της Τυνησίας ως προορισμό για το καλοκαίρι του 2018, ξεκινώντας με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, με προορισμό το Enfidha από Bristol, Manchester, Gatwick και Birmingham.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από την 1η Μαΐου, ανταποκρινόμενες στη ζήτηση των πελατών μας. Ακολουθούμε τις συμβουλές του υπουργείου για όλους τους προορισμούς που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, καθώς επίσης προβάλουμε την εκστρατεία ‘FCO Travel Aware’ σε όλες μας τις ιστοσελίδες, στα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα των πελατών μας καθώς και στα καταστήματά μας και ενθαρρύνουμε τον κόσμο να ελέγχει τακτικά την ιστοσελίδα του υπουργείου για πρόσφατες εξελίξεις και πληροφορίες σχετικά με ταξίδια στο εξωτερικό”.

Εν τω μεταξύ, η TUI έχει ονομάσει το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιανουαρίου “Sunshine Saturday”, καθώς αναμένει ένα εκατομμύριο άτομα να επισκεφθούν τα καταστήματά της.

Ο εμπορικός διευθυντής Richard Sofer δήλωσε: “Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μια τάση πρώιμων κρατήσεων για καλοκαιρινές διακοπές και αυτήν την εβδομάδα αναμένουμε ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί, με το ερχόμενο Σάββατο να είναι η ημέρα με την περισσότερη κίνηση του έτους”.

Στη φωτογραφία, άποψη της Hammamet.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024