Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚαι πάλι προβλήματα λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία'
Αεροδρόμια

Και πάλι προβλήματα λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία'

Δεν πραγματοποιήθηκαν τρεις πτήσεις από την Αθήνα και τα αεροσκάφη παραμένουν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 'Ελ. Βενιζέλος'.

Νέα προβλήματα παρουσιάστηκαν στη λειτουργία του αεροδρομίου “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, λόγω της ομίχλης που κάλυψε και σήμερα, δεύτερη συνεχόμενη μέρα, την πόλη. Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν μετά τις 8.30 το πρωί, με την ομίχλη να κάνει την παρουσία της στην περιοχή του αεροδρομίου, καθιστώντας αδύνατη την πραγματοποίηση των πτήσεων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αφίξοαναχωρήσεων της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, δεν πραγματοποιήθηκαν τρεις πτήσεις από την Αθήνα και τα αεροσκάφη παραμένουν στην Αθήνα, στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Οι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.

Σημειώνεται ότι χθες εκατοντάδες επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν από και προς το αεροδρόμιο “Μακεδονία” ταλαιπωρήθηκαν, καθώς δεν έγινε καμία πτήση, λόγω της ομίχλης, έως το μεσημέρι. Ως αποτελέσμα, έγιναν αρκετές ακυρώσεις πτήσεων, ενώ άλλες έγιναν κατόπιν πολύωρων καθυστερήσεων, με την κατάσταση να ομαλοποιείται μετά το μεσημέρι.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024