Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟ Νικόλας Λάρδης νέος Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο
Αεροπορικές εταιρείες

Ο Νικόλας Λάρδης νέος Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο

Ο Νικόλας Λάρδης θα επιβλέπει την ομάδα πωλήσεων και marketing της Raynair στην Ελλάδα και σε έξι ακομα χώρες, όπως η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ.

Η Ryanair ανακοινώνει σήμερα, 11 Ιανουαρίου, τον διορισμό του κ. Νικόλα Λάρδη ως Sales & Marketing Manager για την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο κ. Λάρδης εντάσσεται από την Airbnb στην Ιρλανδία και θα επιβλέπει την ομάδα πωλήσεων και marketing της Raynair στην Ελλάδα και σε έξι ακομα χώρες, όπως η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ.

Η Senior Sales & Marketing Manager της Ryanair, Chiara Ravara δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό του Νικόλα ως υπευθύνου της ομάδας πωλήσεων και marketing για την Ανατολική Μεσόγειο. H αξιοσημείωτη γνώση και εμπειρία του στην αγορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε τη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών και να αυξήσουμε την επιβατική κίνηση, τα δρομολόγια και τον τουρισμό στην Ευρώπη, στα πλαίσια του προγράμματος ‘Always Getting Better’, με περισσότερους από 129 εκατ. επιβάτες να ταξιδεύουν με την Ryanair αυτό το έτος“.

Ο κ. Λάρδης δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέρος της ομάδας της Ryanair, της Νο 1 αεροπορικής στην Ευρώπη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτόν τον τομέα και προσβλεπω στη συνεργασία με όλα τα αεροδρόμια μας και τους φορείς, για να προωθήσουμε την ανάπτυξη στις αγορές της Ανατολικής Μεσογείου“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024