Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤαξιδιωτική οδηγία για την Τυνησία εξέδωσε η Βρετανία
Προορισμός

Ταξιδιωτική οδηγία για την Τυνησία εξέδωσε η Βρετανία

Σε ενημέρωση της ταξιδιωτικής του οδηγίας για τη χώρα, το FCO αναφέρει ότι έχουν γίνει διαδηλώσεις σε αρκετές πόλεις σε όλη την Τυνησία, με αναφορές για βίαια περιστατικά. Λίγες μέρες πριν, η TUI είχε επαναφέρει την Τυνησία στα πακέτα διακοπών της προς πώληση.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας (FCO) εξέδωσε προειδοποίηση για βίαιες διαδηλώσεις στην Τυνησία, λίγες μέρες αφότου η TUI επανέφερε τη χώρα της Βορείου Αφρικής στα πακέτα διακοπών της προς πώληση.

Σε ενημέρωση της ταξιδιωτικής του οδηγίας για τη χώρα, το FCO αναφέρει ότι έχουν γίνει διαδηλώσεις σε αρκετές πόλεις σε όλη την Τυνησία, με αναφορές για βίαια περιστατικά.

“Και άλλες διαδηλώσεις πρόκειται μα λάβουν χώρα τις επόμενες μέρες, συμπριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας, Τύνιδας, στις 12 και 13 Ιανουαρίου 2018. Θα πρέπει να αποφεύγετε τις διαδηλώσεις αυτές και να ακολουθείτε τις οδηγίες των τοπικών αρχών”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η TUI ανακοίνωσε την προηγούμενη μολις εβδομάδα ότι προσθέτει στις πωλήσεις της ένα μικρό πρόγραμμα διακοπών για την Τυνησία, για το ερχόμενο καλοκαίρι, τρία χρόνια μετά το αιματηρό τρομοκρατικό περισταστικό, στο θέρετρο της Sousse, που προκάλεσε τον θάνατο 30 πελατών της. Η εταιρεία δήλωσε την περασμένη Πέμπτη ότι θα προσφέρει διακοπές στο θέρετρο της Hammamet από την 1η Μαΐου 2018.

Ακολούθως της τρομοκρατικής επίθεσης, το FCO εξέδωσε προειδοποίηση για αποφυγή όλων τα ταξιδιών (πλην των απολύτων αναγκαίων) στην Τυνησία, με τον περιορισμό αυτό να λήγει τον περασμένο Ιούλιο, προκαλώντας αρκετούς ανταγωνιστές της TUI, συμπεριλαμβανομένου της Thomas Cook, να ξαναρχίσουν και εκείνοι τα δικά τους προγράμματα στον προορισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024