Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠροωθητική ενέργεια στην ιταλική αγορά για προβολή ελληνικών προορισμών
Προβολή προορισμού

Προωθητική ενέργεια στην ιταλική αγορά για προβολή ελληνικών προορισμών

Αεροσυνοδοί της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας Volotea θα διανέμουν από ειδικό stand στο Αεροδρόμιο της Βενετίας πληροφοριακό υλικό ενώ παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο συναντήσεων με ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Σε κοινή προωθητική ενέργεια για την ανάδειξη ελληνικών προορισμών στην ιταλική ταξιδιωτική αγορά πρόκειται να προχωρήσει η αεροπορική εταιρεία Volotea, σε συνεργασία με την MTC Group, όπως συμφωνήθηκε έπειτα από πρόσφατη συνάντηση των εκπροσώπων των δυο εταιριών στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σε διάρκεια δύο εβδομάδων, αεροσυνοδοί της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας θα διανέμουν από ειδικό stand στο αεροδρόμιο της Βενετίας πληροφοριακό υλικό ενώ παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο συναντήσεων με ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Στόχος της δράσης είναι να ενημερωθεί το επαγγελματικό και ταξιδιωτικό κοινό της Ιταλίας για τις δυνατότητες πρόσβασης σε περιοχές που έχουν  συγκοινωνιακή σύνδεση με τα αεροδρόμια Αθηνών και Μυκόνου, όπου η αεροπορική εταιρία πραγματοποιεί πτήσεις.

Το 2018, η Volotea θα εγκαινιάσει 58 νέα δρομολόγια -φθάνοντας συνολικά τα 293 δρομολόγια και πετώντας σε 78 ευρωπαϊκές πόλεις μεσαίου και μικρού μεγέθους σε  13 χώρες: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Τσεχική Δημοκρατία, Αλβανία, Πορτογαλία, Μάλτα, Αυστρία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο. Θα προσφέρει 320.000 αεροπορικές θέσεις, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της κατά 160% και θα εκτελεί 2 νέα δρομολόγια, προς τη Βερόνα (έναρξη δρομολογίου στις 31/05/2018) και το Ηράκλειο (έναρξη δρομολογίου στις 26/04/2018), το οποίο αναμένεται να συνδεθεί ακτοπλοϊκά με νησιά των Κυκλάδων, όπως η Μήλος. Οι πωλήσεις και για τα δύο δρομολόγια έχουν ήδη αρχίσει από την ιστοσελίδα της εταιρείας καθώς και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Πρόσθετα δρομολόγια θα ανακοινωθούν στις 26 Απριλίου.

Οι νέες πτήσεις προστίθενται στους 6 προορισμούς που εξυπηρετεί ήδη η Volotea από την Αθήνα, από όπου πετά σε 4 προορισμούς στην Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα, Παλέρμο), καθώς και στη Σαντορίνη και τη Μύκονο στο εσωτερικό.

Στη φωτογραφία, ο διευθύνων σύμβουλος της MTC Group κ. Νότης Μαρτάκης με την Valeria Rebasti της Volotea.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024