Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΞεκινά αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με τις Βρυξέλλες
Αερομεταφορές

Ξεκινά αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με τις Βρυξέλλες

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται, από τις 4 Μαΐου, με την αεροπορική εταιρεία TUI Fly Belgium από το Αεροδρόμιο των Βρυξελλών προς το Αεροδρόμιο της Καβάλας 'Μέγας Αλέξανδρος' και αντίστροφα, δύο φορές την εβδομάδα.

Η αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με τις Βρυξέλλες είναι γεγονός. Όπως δήλωσε στο TravelDailyNews ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Κώστας Αντωνιάδης, οι εν λόγω αεροπορικές πτήσεις θα ξεκινήσουν από της 4 Μαΐου του τρέχοντος έτους και θα ολοκληρώνονται στις 10 Οκτωβρίου.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με την αεροπορική εταιρεία TUI Fly Belgium από το Αεροδρόμιο των Βρυξελλών προς το Αεροδρόμιο της Καβάλας “Μέγας Αλέξανδρος” και αντίστροφα, δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη και Παρασκευή). Η αεροπορική σύνδεση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το Βέλγιο γίνεται για πρώτη φορά και αυτό αποδεικνύει, σύμφωνα με τον κ. Αντωνιάδη, την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με τους ξενοδόχους, τους τουριστικούς πράκτορες και τα τουριστικά γραφεία, “όπου μπορούμε από κοινού να πετύχουμε και αναδείξουμε όλα εκείνα τα συγκριτικά και αναπτυξιακά πλεονεκτήματα που διαθέτρει ο τόπο μας. Τα οφέλη για την περιοχή μας θα είναι τεράστια”, κατέληξε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024