Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Eurowings ανοίγει φτερά για τη Νέα Υόρκη
Αεροπορικές εταιρείες

H Eurowings ανοίγει φτερά για τη Νέα Υόρκη

Νέες και διαθέσιμες προς κράτηση απευθείας πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Fort Mayers. Η Eurowings συνεχίζει να διευρύνει το δίκτυο προσφερόμενων διηπειρωτικών πτήσεων από το Ντίσελντορφ.

Από τον Απρίλιο του 2018, η Eurowings θα πετά σχεδόν καθημερινά από το Ντίσελντορφ προς τη Νέα Υόρκη. Επίσης, νέοι προορισμοί προστίθενται στο δίκτυο δρομολογίων της Eurowings. Ειδικότερα, στο καλοκαιρινό πρόγραμμα για το 2018 θα περιλαμβάνονται τρεις πτήσεις την εβδομάδα από την πρωτεύουσα της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας προς το Μαϊάμι και το Fort Mayers στη Φλόριντα. Οι νέες πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση.

Το νέο δρομολόγιο προς τη Νέα Υόρκη θα εκτελείται καθημερινά, εκτός από Τρίτη, από τις 28 Απριλίου 2018. Οι πτήσεις από το Ντίσελντορφ προς το Μαϊάμι θα ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου 2018 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, ενώ η πτήση προς το Φορτ Μάγιερς θα ξεκινήσει στις 3 Μαΐου 2018 και θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Οι τρεις νέες απευθείας πτήσεις από το Ντίσελντορφ προς τις ΗΠΑ αποτελούν μέρος της διαρκούς επέκτασης του δικτύου διηπειρωτικών πτήσεων χαμηλού κόστους της Eurowings. Πρόσφατα, η πρώτη διηπειρωτική πτήση της απογειώθηκε από το Ντίσελντορφ προς την Πούντα Κάνα στη Δομινικανή Δημοκρατία. Το συγκεκριμένο δρομόλογιο, όπως και οι υπάρχουσες πτήσεις της Eurowings προς το Κανκούν στο Μεξικό, θα συνεχιστούν και την καλοκαιρινή περίοδο για το 2018.

Ο Oliver Wagner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Eurowings, σχολιάζει: “Οι νέοι προορισμοί μας στη Νέα Υόρκη και τη Φλόριντα είναι απλώς η αρχή. Το καλοκαίρι του 2018, αυξάνουμε το στόλο μας στο Ντίσελντορφ και έτσι θα εδραιώσουμε ακόμη περισσότερο την ηγετική μας θέση εκεί και τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Η Eurowings είναι από τους πρωτοπόρους των διηπειρωτικών πτήσεων χαμηλού κόστους και λειτουργεί ήδη με επιτυχία σε αυτόν τον τομέα εδώ και δύο χρόνια. Η αεροπορική εταιρεία πετά σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο προς τις όμορφες παραλίες της Καραϊβικής, αλλά και προς την Άπω Ανατολή και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ανταπόκριση των ταξιδιωτών ήταν πολύ θετική από την αρχή. Σύμφωνα με τον Wagner, “Η τόλμη που έχουμε δείξει επενδύοντας έντονα στο νέο επιχειρηματικό μοντέλο των χαμηλού κόστους διηπειρωτικών πτήσεων έχει αποδώσει καρπούς. Η Eurowings είναι τώρα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη των διηπειρωτικών πτήσεων”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024