Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣε ισχύ η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair
Αεροπορικές εταιρείες

Σε ισχύ η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair

Επιβάτες χωρίς Προτεραιότητα Επιβίβασης θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές δωρεάν αλλά η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών.

Η νεα πολιτική αποσκευών της Ryanair, είναι πλέον σε ισχύ (από τις 15 Ιανουαρίου) και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Χαμηλότερη τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή (από 35 σε 25 ευρώ ανά παραδοτέα αποσκευή)
  • Μεγαλύτερο όριο για κάθε παραδοτέα αποσκευή (από 15 κιλά σε 20 κιλά)
  • Η υπηρεσία δύο δωρεάν χειραποσκευών συνεχίζει και ισχύει.
  • Επιβάτες χωρίς Προτεραιότητα Επιβίβασης θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές δωρεάν αλλά η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση στην επιβίβαση και την αποβίβαση.

Η Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορεί να αγορασθεί τη στιγμή της κράτησης του εισιτηρίου με κόστος μόνο 5 ευρώ ή αργότερα έως 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης με κόστος 6 ευρώ, μέσω της εφαρμογής της Ryanair.

O Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να θέσουμε επιτυχώς σε ισχύ τη νέα μας πολιτική  αποσκευών. Πιστεύουμε ότι θα επιταχύνει τους χρόνους επιβίβασης και θα εξαλείψει τις καθυστερήσεις. Επιπλέον η νέα μας πολιτική αποσκευών προσφέρει χαμηλότερη τιμή με κατα 33% αύξηση στο όριο βάρους.

Οι επιβάτες με Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα επιβατών, με μόνο 5 ευρώ. Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες θα επωφελούνται ακόμα από την δωρεάν μεταφορά της μικρής χειραποσκευής στην καμπίνα επιβατών, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) αποσκευή θα παραδίδεται στην πύλη επιβίβασης και θα μεταφέρεται (δωρεάν) στον αποθηκετυκό χώρο αποσκευών του αεροσκάφους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024