Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςPanorama World Festival στη Στοκχόλμη, 17 και 18 Φεβρουαρίου
Εκθέσεις

Panorama World Festival στη Στοκχόλμη, 17 και 18 Φεβρουαρίου

Το 1ο Σκανδιναβικό Forum Τουρισμού 'A PANORAMA view over Nordic market' και το 1ο Networking Event για τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων. H Panorama World Festival αποτελεί την φυσική εξέλιξη της τελευταίας Mediterranean Panorama τον περασμένο Μάρτιο 2017.

Η 1η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Στοκχόλμης Panorama World Festival ανοίγει τις πόρτες της σε λίγες ημέρες, στις 17 και 18 Φεβρουαρίου για το σουηδικό κοινό, στο εκθεσιακό κέντρο της πρωτεύουσας Stockholmsmässan. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η ημέρα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα επαγγελματιών, με εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν δρώμενα και για τον κλάδο του τουρισμού και για τους Έλληνες εξαγωγείς προϊόντων.

Αναλυτικότερα, στις 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται το 1ο Forum Τουρισμού – με τίτλο “A PANORAMA view over Nordic market”, όπου σημαντικοί ομιλητές θα παρουσιάσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τουριστικό προφίλ της Σουηδίας, αλλά και της Σκανδιναβίας ευρύτερα, με θέματα όπως ποιες είναι οι σύγχρονες τάσεις, αναλύσεις του κλάδου και στατιστικά που θα καθοδηγήσουν τον επαγγελματία του τουρισμού που θέλει να απευθυνθεί στη σκανδιναβική αγορά. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο World Trade Center κεντρικά στη Στοκχόλμη, και όπου μεταξύ των ομιλητών βρίσκονται οι:

  • Anna Lennhammer – General Manager Association of Swedish Travel Agents and Tour Operators
  • Hans Remvig – General Manager Resurs AB/Swedish Travel and Tourist Data Base
  • Εκπρόσωποι Tour Operator Σκανβιναβίας

Το τουριστικό Forum θα παρακολουθήσουν όλοι οι εκθέτες της Panorama World Festival, τουριστικοί πράκτορες και tour operators, δημοσιογράφοι του τουρισμού και bloggers, καθώς και επαγγελματίες του σουηδικού τουριστικού κλάδου.

Επιπλέον την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου διοργανώνεται το 1o Networking Event για τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων σε έναν διακεκριμένο χώρο – το Ατελιέ Γαστρονομίας Aveqia. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συνεργασία του διακεκριμένου σεφ ELIAS, και με συμμετοχή επαγγελματιών του χώρου τροφίμων που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Σουηδίας.

Σημαντικός αρωγός και υποστηρικτής της διοργάνωσης αυτής αποτελεί το Γραφείο Εμπορικών & Οικονομικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Στοκχόλμη.

Αναλυτικότερα, η εκδήλωση αποτελεί μία βιωματική διεργασία και συγχρόνως μία πρωτοποριακή επαγγελματική προσέγγιση του Σουηδού επαγγελματία με στόχο την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ξένοι προσκεκλημένοι (εισαγωγείς-αγοραστές) θα ενημερωθούν για την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα μέσα από τις δημιουργίες της ομάδας του διακεκριμένου chef ELIAS οι οποίοι θα μαγειρέψουν ζωντανά παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με προϊόντα των ελληνικών εταιριών που θα λάβουν μέρος. Στόχος είναι η δικτύωση των ελληνικών επιχειρήσεων με τη σουηδική αγορά τροφίμων.

H Panorama World Festival αποτελεί την φυσική εξέλιξη της τελευταίας Mediterranean Panorama τον περασμένο Μάρτιο 2017, την οποία κατέκλισαν περισσότεροι από 13.000 Σουηδοί επισκέπτες. Χιλιάδες και ακόμη περισσότεροι Σουηδοί αναμένεται να επισκεφθούν και την φετινή διοργάνωση, καθώς έχει καθιερωθεί πλέον ως η μοναδική εκθεσιακή διοργάνωση για τον τουρισμό, και κατ επέκταση την γαστρονομία και πολιτισμό, στη Σουηδία.

Οι συμμετοχές ειδικότερα από την Ελλάδα είναι σημαντικές, με κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς αλλά και εκπροσώπους από τον ιδιωτικό τουριστικό κλάδο, ενώ παράλληλα θα υπάρχει παρουσίαση και ελληνικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διοργανωθούν πολλαπλά events, εκδηλώσεις και δρώμενα, τα οποία και κερδίζουν τον Σουηδό επισκέπτη, γεμίζοντας έτσι έντονα πολιτισμικά χρώματα – όσο και “αρώματα” στην διοργάνωση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024