Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cobalt Air εγκαινιάζει την υπηρεσία Business Class για Αθήνα
Αεροπορικές

Η Cobalt Air εγκαινιάζει την υπηρεσία Business Class για Αθήνα

Οι επιβάτες της Business Class της Cobalt Air θα απολαύσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο check-in, ταχύτητα στον έλεγχο ασφαλείας, αποσκευή 40 κιλών, αίθουσες αναμονής για επιχειρηματίες και προτεραιότητα στην κλήση επιβίβασης.

Η Cobalt Air ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της νέας της υπηρεσίας Business Class από την Κύπρο στην Αθήνα. Σύμφωνα με την ίδια την αεροπορική, η Cobalt θα είναι η μοναδική εταιρεία που θα προσφέρει κάθισμα πλήρους μεγέθους για τη διαδρομή, χρησιμοποιώντας διαρρύθμιση 2Χ2 και ένα ευρύχωρο βήμα 102 εκατοστών.
 
Οι επιβάτες της Business Class της Cobalt Air θα απολαύσουν επίσης ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο check-in, ταχύτητα στον έλεγχο ασφαλείας, αποσκευή 40 κιλών, αίθουσες αναμονής για επιχειρηματίες και προτεραιότητα στην κλήση επιβίβασης. Μόλις επιβιβαστούν, οι επιβάτες στην καμπίνα Business Class θα εξυπηρετούνται από εξειδικευμένο προσωπικό καμπίνας και θα απολαμβάνουν δωρεάν ποτά και εδἐσματα, συμπεριλαμβανομένου του  ειδικού κοκτέιλ “Cobalt Blue”.
 
Σχολιάζοντας την έναρξη λειτουργίας της νέας υπηρεσίας, ο CEO της Cobalt Andrew Madar δήλωσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε ένα νέο επίπεδο εξυπηρέτησης για επιβάτες που ταξιδεύουν στην επιχειρηματική τάξη μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας. Για εμάς, η αλλαγή πρέπει να είναι ουσιαστική – ένα μεγάλο, άνετο κάθισμα και εξυπηρέτηση που να του ταιριάζει. Το να αφήσουμε ένα άδειο μεσαίο κάθισμα σε μια καμπίνα οικονομίας και να το ονομάσουμε business class θεωρούμε πως αυτό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών μας”.

Η νέα Business Class της Cobalt Air ξεκινά σήμερα σε όλες τις πτήσεις από τη Λάρνακα και την Πάφο στην Αθήνα. Το βασικό αεροσκάφος για όλες τις πτήσεις της Αθήνας θα είναι αεροσκάφος Airbus A320 156 θέσεων με 12 θέσεις στην ειδική καμπίνα Business και 144 θέσεις στην Economy καμπίνα.

Η Cobalt Air πετά 12 φορές την εβδομάδα μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας και 3 φορές την εβδομάδα μεταξύ Πάφου και Αθήνας. Η Cobalt Air εξυπηρετεί σήμερα 19 προορισμούς σε 12 διαφορετικές χώρες από την βάση της στην Κύπρο. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία Start-up της χρονιάς 2017* σε διεθνή τελετή απονομής βραβείων στο Λονδίνο. Η Cobalt είναι επίσης η μόνη εγγεγραμμένη αεροπορική εταιρεία στην Κύπρο που είναι μέλος της IATA. Η Business Class είναι επίσης διαθέσιμη για κρατήσεις σε όλες τις πτήσεις Cobalt από Λάρνακα προς Λονδίνο Gatwick, Μόσχα και Άμπου Ντάμπι.

* Το βραβείο είναι το Παγκόσμιο Βραβείο της Χρονιάς 2017 για Αερομεταφορείς από το CAPA – Το Κέντρο Αεροπορίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024