Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Wyndham Worldwide αποκτά την La Quinta Holdings
Ξενοδοχεία

Η Wyndham Worldwide αποκτά την La Quinta Holdings

Το υψηλής ποιότητας εμπορικό ξενοδοχειακό σήμα La Quinta επεκτείνει το δίκτυο της Wyndham Hotel Group σε περισσότερα από 9.000 ξενοδοχεία διεθνώς.

Η Wyndham Worldwide Corporation και η La Quinta Holdings Inc. ανακοίνωσαν ότι έχουν συνάψει οριστική συμφωνία, σύμφωνα με την οποία η Wyndham Worldwide θα αποκτήσει το franchise και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του La Quinta προς 1,95 δισ. δολ. σε μετρητά. Η εξαγορά αναμένεται να κλείσει το β’ τρίμηνο του 2018.

Η Wyndham’s Hotel Group είναι η μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη ξενοδοχειακή επιχείρηση παγκοσμίως, με βάση τον αριθμό των ακινήτων που κατέχει. Η Wyndham Hotel Group, με την απόκτηση σχεδόν 900 διαχειριζόμενων και franchise ξενοδοχείων της La Quinta, θα καλύψει 21 εμπορικά σήματα και πάνω από 9.000 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 75 χώρες.

Η προσθήκη της La Quinta, μιας από τις μεγαλύτερες εμπορικές μάρκες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, θα “χτίσει” μια ισχυρή παρουσία της Wyndham Hotel Group στη μεσαία κατηγορία ξενοδοχείων, επεκτείνοντας την εμβέλειά της σε αυτό το ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς και κάνοντας τη Wyndham Hotel Group ως τον προτιμώμενο συνεργάτη και παροχέα καταλυμάτων προς ξενοδόχους και πελάτες. Το πρόγραμμα προνομίων “La Quinta Returns”, με 13 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη, θα συνδυαστεί με το βραβευμένο πρόγραμμα “Wyndham Rewards” με 53 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη.

Η συναλλαγή, η οποία έχει εγκριθεί από τα διοικητικά συμβούλια και των δύο εταιρειών, αναμένεται να οριστικοποιηθεί με την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης απόσχισης των περιουσιακών στοιχείων της La Quinta σε χωριστή οντότητα. Η περάτωση υπόκειται σε έγκριση από τους μετόχους της La Quinta, σε ρυθμιστική και κυβερνητική έγκριση και σε ικανοποίηση κάποιων άλλων, κοινών όρων ολοκλήρωσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024