Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Θεσσαλονίκη προστίθεται στο δίκτυο προορισμών της flydubai
Αεροπορικές εταιρείες

Η Θεσσαλονίκη προστίθεται στο δίκτυο προορισμών της flydubai

Οι πτήσεις προς την ελληνική πόλη θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, από τις 15 Ιουνίου, με αεροσκάφος Boeing 737.

Η αεροπορική εταιρεία με βάση το Ντουμπάι, flydubai, ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς τη Θεσσαλονίκη από τον Ιούνιο του 2018. Η τελευταία προσθήκη στο αυξανόμενο δίκτυο flydubai δίνει στους επιβάτες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την ευρύτερη περιοχή τη δυνατότητα να ταξιδεύουν σε περισσότερους από 100 προορισμούς μέσω του αεροδρομίου του Ντουμπάι.

Η flydubai είναι ο πρώτος αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που πραγματοποιεί πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη. Οι πτήσεις προς την ελληνική πόλη θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα από τις 15 Ιουνίου.

Σχολιάζοντας την έναρξη της πτήσης, ο Ghaith Al Ghaith, διευθύνων σύμβουλος της flydubai, δήλωσε: “Με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης στο δίκτυό μας αυξάνουμε τον αριθμό των αγορών που δεν εξυπηρετούνταν επαρκώς από την flydubai με απευθείας πτήσεις από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς 71 προορισμούς. Το γεγονός ότι περίπου το 70% του δικτύου μας ήταν προηγουμένως ανεπαρκές σημαίνει ότι παραμένουμε αφοσιωμένοι στο όραμα που θέσαμε για να δημιουργήσουμε ελεύθερες τουριστικές και οικονομικές μετακινήσεις και να ενισχύσουμε τις άμεσες αεροπορικές συνδέσεις με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα”.

Η flydubai έχει ήδη ανακοινώσει αρκετά νέα δρομολόγια για το 2018, όπως αυτά προς Tivat (Μαυροβούνιο), Κρακοβία (Πολωνία), Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Κατάνια (Σικελία), Kutaisi και Βατούμ (Γεωργία) και Qabala (Αζερμπαϊτζάν) από τον Μάρτιο του 2018 και μετά. Αυτό το γεγονός αυξάνει τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί ο αερομεταφορέας στην Ανατολική και Νότια Ευρώπη σε 27, στον Καύκασο και την Κεντρική Ασία σε 11 και στις χώρες του Αραβικού Κόλπου και τη Μέση Ανατολή σε 30.

“We are looking forward to the start of flydubai’s flights to Thessaloniki. The city is major economic, industrial, commercial centre and very popular leisure destination especially in the summer. Making this destination more accessible to travellers looking for new destinations to explore, will undoubtedly stimulate the traffic flows and tourism between the UAE and Greece”, said Jeyhun Efendi, Senior Vice President Commercial (UAE, Middle East, Europe & CIS).

“Προσβλέπουμε στην έναρξη των πτήσεων της flydubai προς τη Θεσσαλονίκη. Η πόλη αυτή αποτελεί μεγάλο οικονομικό, βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο και είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός αναψυχής ειδικά το καλοκαίρι. Κάνοντας αυτόν τον προορισμό πιο προσιτό στους ταξιδιώτες που αναζητούν νέους προορισμούς για εξερεύνηση, αυτό αναμφισβήτητα θα τονώσει τις τουριστικές ροές και τον τουρισμό γενικότερα μεταξύ των ΗΑΕ και της Ελλάδας”, δήλωσε ο Jeyhun Efendi.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024