Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Μαρία Χαρούλη της Chenot Ελβετίας στους εισηγητές του Hotel Spa Masterclass
Σεμινάρια

Η Μαρία Χαρούλη της Chenot Ελβετίας στους εισηγητές του Hotel Spa Masterclass

Η κα Χαρούλη, η οποία θα μιλήσει για τα θέματα αιχμής του spa management, έχει δημιουργήσει, αναβαθμίσει και διαχειριστεί χώρους ευεξίας σε συνολικά έξι χώρες, οι περισσότεροι εκ των οποίων σε ξενοδοχεία-μέλη διεθνών δικτύων, όπως της Leading Hotels of the World και της Relais & Châteaux.

Για τα θέματα αιχμής του spa management θα μιλήσει η κα Μαρία Χαρούλη, Corporate Operations Spa Manager της ελβετικής Chenot Group, στο προσεχές Hotel Spa Masterclass, βασισμένη στην πλούσια διεθνή εμπειρία της. Το σεμινάριο αυτό που απευθύνεται σε ανώτερα ξενοδοχειακά στελέχη καθώς και σε spa managers θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Η κα Χαρούλη, μια από τις πλέον εξέχουσες προσωπικότητες που ανέδειξε η Ελλάδα στο χώρο της ευεξίας, έχει δημιουργήσει, αναβαθμίσει και διαχειριστεί χώρους ευεξίας σε συνολικά έξι χώρες, οι περισσότεροι εκ των οποίων σε ξενοδοχεία-μέλη διεθνών δικτύων, όπως της Leading Hotels of the World και της Relais & Châteaux. Ως Corporate Operations Spa Manager του ελβετικού οίκου ευεξίας Chenot Group υλοποίησε spa projects μικρότερης και μεγαλύτερης κλίμακας στην Ιταλία, την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Τουρκία, την Ελβετία και το Αζερμπαϊτζάν διευθύνοντας ομάδες έως 60 ατόμων.

Πριν τη συνεργασία της με τη Chenot, η κα Χαρούλη υπήρξε για πολλά χρόνια Spa Manager του Elounda Beach Hotel στην Κρήτη, συμβάλλοντας στην εδραίωσή του ως ένα από τα κορυφαία και πιο κερδοφόρα ξενοδοχειακά spa της Μεσογείου. Ξεκίνησε την καριέρα της στον ξενοδοχειακό κλάδο εργαζόμενη ως θεραπεύτρια στα ξενοδοχεία Elounda Bay, Porto Elounda και Elounda Peninsula.

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων, καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ευεξίας, τα ενδεδειγμένα εργαλεία του μάρκετινγκ, τη δημιουργία ελκυστικών spa και την κερδοφόρο λειτουργία τους μέσω της συνεχούς βελτίωσης στην ικανοποίηση των πελατών και της αύξησης των εσόδων.

Το Hotel Spa Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel στην Αθήνα.

Το φετινό Hotel Spa Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό τριήμερο του TravelDailyNews στις 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2018, με το Hotel Marketing Masterclass να πραγματοποιείται στις 10 Φεβρουαρίου και το Hotel Strategy Masterclass στις 11 Φεβρουαρίου. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δύο ή και τα τρία σεμινάρια, έχει προβλεφθεί ειδική έκπτωση (περισσότερες πληροφορίες στο email: tma@tma.travel και στο τηλ: 210 9374050).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024