Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήArchipel Mansion: Νέα προσθήκη για τα Aria Hotels στη Σαντορίνη
Ξενοδοχεία

Archipel Mansion: Νέα προσθήκη για τα Aria Hotels στη Σαντορίνη

Το ιστορικό αρχοντικό Archipel Mansion στα Φηρά της Σαντορίνης προστίθεται στη συλλογή των Aria Hotels.

Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels εμπλουτίζει τη συλλογή της στη Σαντορίνη με την προσθήκη του Archipel Mansion, που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο των Φηρών.

Το Archipel Mansion περιλαμβάνει το κυρίως οίκημα του αρχοντικού καθώς επίσης και ένα studio, καθένα με τη δική του ιδιωτική είσοδο και προσφέρει τέσσερα άνετα υπνοδωμάτια, συνολικής δυναμικότητας οκτώ ατόμων. Κορυφαία στοιχεία της πολυτελούς κατοικίας, μεταξύ άλλων, αποτελούν η θέα στην καλντέρα και οι ποικίλες επιλογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Το Archipel Mansion διαθέτει πλούσια ιστορία που ξεκινά τον 18ο αιώνα. Έχει ανακατασκευαστεί ακριβώς στη βάση του νεοκλασικού ρυθμού, που ήταν δημοφιλής μεταξύ των εύπορων κατοίκων του νησιού κατά τον 19ο αιώνα και εντυπωσιάζει χάρη στους στιβαρούς τοίχους και τις θολωτές οροφές του, ενώ είναι διακοσμημένο με οικογενειακά κειμήλια και σύγχρονα έργα τέχνης, σε ισορροπία μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος.

Το Archipel Mansion απέχει δέκα λεπτά από τα Φηρά και το Φηροστεφάνι με τα πόδια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024