Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΤο νέο Celebrity Edge της Celebrity Cruises στη Μεσόγειο το 2019
Κρουαζιέρα

Το νέο Celebrity Edge της Celebrity Cruises στη Μεσόγειο το 2019

Σε 9 μήνες ακριβώς το ολοκαίνουριο πλοίο της Celebrity Cruises, το πρώτο μετά από 6 χρόνια, κάνει το ντεμπούτο του. Το Celebrity Edge θα αφιερώσει την εναρκτήρια σεζόν του σε δρομολόγια στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική πριν ταξιδέψει τους επιβάτες στη Μεσόγειο το 2019.

Η Celebrity Cruises προσφέρει μια εικόνα από αυτό που πρόκειται να γίνει το πρώτο πλοίο της ολοκαίνουριας σειράς της εταιρείας, καθώς το “Celebrity Edge” ακούμπησε για πρώτη φορά το νερό στο ναυπηγείο STX στο St. Nazaire της Γαλλίας.

“Αυτή είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική στιγμή για την εταιρεία μας”, είπε η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Η έξοδος από το ναυπηγείο αποτελεί ορόσημο στη διαδικασία της κατασκευής του Celebrity Edge. Mε έτοιμη την εξωτερική πλευρά, η καταπληκτική ομάδα του STX στη Γαλλία θα στρέψει τώρα την προσοχή της στο να κάνει πραγματικότητα τους επιμελώς σχεδιασμένους χώρους, τις μοναδικές καμπίνες και τις πολυτελείς σουίτες”.

Το Celebrity Edge θα αφιερώσει την εναρκτήρια σεζόν του σε δρομολόγια στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική πριν ταξιδέψει τους επιβάτες στη Μεσόγειο το 2019 με δρομολόγια από 7 έως 11 νύχτες από εμβληματικές πόλεις της Ευρώπης, όπως η Βαρκελώνη και η Ρώμη. Με λιμάνι εκκίνησης το Fort Lauderdale (Φλόριντα) το “Celebrity Edge” θα πραγματοποιήσει το πρώτο του δρομολόγιο στις 21 Νοεμβρίου 2018, ενώ από το 2020 έως το 2022 άλλα τρία πλοία θα προστεθούν στη συγκεκριμένη σειρά.

Τα 12 κρουαζιερόπλοια της εταιρείας παρέχουν διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας επισκεπτόμενα και τις 7 ηπείρους. Η Celebrity Cruises προσφέρει επίσης ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Αλάσκα και τον Καναδά. Είναι μια από τις 6 εταιρείες κρουαζιέρας που λειτουργούν υπό την παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises. Αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά είναι ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024