Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ airBaltic ξεκινά πτήσεις τσάρτερ Ρίγα – Πάτρα από το καλοκαίρι του 2018
Αεροπορικές εταιρείες

Η airBaltic ξεκινά πτήσεις τσάρτερ Ρίγα – Πάτρα από το καλοκαίρι του 2018

Επιπρόσθετα, η airBaltic και η Tez Tour Latvija θα συνεχίσουν να προσφέρουν αρκετές πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ της πρωτεύουσας της Λετονίας, Ρίγα, και του Ηρακλείου.

Η αεροπορική εταιρεία της Λετονίας airBaltic και ο διεθνής tour operator Tez Tour Latvija θα ξεκινήσουν από το ερχόμενο καλοκαίρι πτήσεις τσάρτερ που θα συνδέεουν την πρωτεύουσα της χώρας, Ρίγα με την Πάτρα (προσγείωση στο αεροδρόμιο του Άραξου). Επιπρόσθετα, η airBaltic και η Tez Tour Latvija θα συνεχίσουν να προσφέρουν αρκετές πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ρίγας και Αττάλειας (Τουρκία), Ηρακλείου (Ελλάδα) και Μπουργκάς (Βουλγαρία).

Ο Martin Gauss, Chief Executive Officer της airBaltic δήώσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε τη μακρά και επιτυχημένη συνεργασία μας με την Tez Tour Latvija, προσφέροντας στον κόσμο από τα βαλτικά κράτη μεγάλη γκάμα απευθείας πτήσεων τσάρτερ από τη Ρίγα προς ηλιόλουστους, καλοκαιρινούς προορισμούς”.

Από την πλευρά του, ο Konstantins Palgovs, γενικός διευθυντής της Tez Tour Latvija ανέφερε: “Η Tez Tour Latvija είναι ικανοποιημένη με την έναρξη της 16ης της σεζόν. Από το 2008 η Tez Tour, σε συνεργασία με την airBaltic λειτουργούν σε 23 εποχιακούς προορισμούς και φέτος επεκτείνουμε την εμβέλεια των προορισμών μας, προσθέτοντας την Αγκόνα (Ιταλία) και την Πάτρα (Ελλάδα), εντάσσοντας τις πόλεις αυτές στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα τσάρτερ. Είμασστε υπερήφανοι για το όλοι οι πελάτες της Tez Tour θα ταξιδεύουν με την άνεση ενός από τα πλέον σύγχρονα αεροσκάφη, το Bombardier CS300”.

Για τη θερινή περίοδο του 2018 η airBaltic θα προσφέρει νέα δρομολόγια από τη Ρίγα προς Μάλαγα (Ισπανία), Λισαβόνα (Πορτογαλία), Σπλιτ (Κροατία), Μπορντώ (Γαλλία), Αλμάτυ (Καζακστάν), Γκντάνσκ (Πολωνία), Σότσι και Καλίνιγκραντ (Ρωσία). Επίσης η εταιρεία θα ξεκινήσει νέες πτήσεις από το Ταλίν προς Λονδίνο, Όσλο και Στοκχόλμη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024