Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο Cycladic Tourism Network of Andros προβάλει την Άνδρο σε όλο τον κόσμο ως το απόλυτο #islandgetaway
Προβολή προορισμού

Το Cycladic Tourism Network of Andros προβάλει την Άνδρο σε όλο τον κόσμο ως το απόλυτο #islandgetaway

Το CTN ANDROS αποτελεί ένα δίκτυο επιχειρησήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο νησί της Άνδρου, στους τομείς της φιλοξενίας, της εστίασης και των δραστηριοτήτων, και έχει ως βασικό στόχο να εξυπηρετήσει το όραμα του δικτύου που είναι η ενίσχυση και προώθηση της κάθε επιχείρησης- μέλους ξεχωριστά και του νησιού ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το νεοσύστατο επιχειρηματικό δίκτυο Cycladic Tourism Network of Andros βρίσκει πλέον και επίσημο ‘πρόσωπο’ στο διαδίκτυο στη σελίδα andros.travel. Μετά από πολλή δουλειά και άριστη συνεργασία μεταξύ των μελών του, η ιστοσελίδα του δικτύου είναι έτοιμη.

Τα μέχρι και σήμερα 40 μέλη του CTN ANDROS, τα μονοπάτια, τα αξιοθέατα, οι ομορφιές και ο προορισμός του νησιού παρουσιάζονται στην νέα ιστοσελίδα και οι επισκέπτες έχουν πλέον άμεση πρόσβαση στην πληροφορία που με εύκολο και ευχάριστο τρόπο οδηγεί στη σύνθεση μιας αυθεντικής και ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας.  

Το CTN ANDROS αποτελεί ένα δίκτυο επιχειρησήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο νησί της Άνδρου, στους τομείς της φιλοξενίας, της εστίασης και των δραστηριοτήτων, και έχει ως βασικό στόχο να εξυπηρετήσει το όραμα του δικτύου που είναι η ενίσχυση και προώθηση της κάθε επιχείρησης- μέλους ξεχωριστά και του νησιού ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το νέο αυτό εγχείρημα, που μετρά 6 μήνες ζωής, έχει λάβει σημαντική ανταπόκριση από τους επιχειρηματίες της Άνδρου, οι οποίοι με επιτυχία έχουν δημιουργήσει μια ομάδα με κοινό χαρακτηριστικό των ανθρώπων της την αγάπη για τον τόπο και την πίστη για μια πιο “δυνατή” Άνδρο.

Το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθεί το CTN ANDROS, μέσω στρατηγικού προγραμματισμού, αποσκοπεί στη δημιουργία μιας ταυτότητας και εργαλείων πώλησης, στοιχεία που θα λειτουργήσουν ως βάση για την δικτύωση της περιοχής με Ελλάδα και εξωτερικό και την προώθηση πωλήσεων, με καταλυτικό στόχο τη βελτιστοποίηση της δυναμικής του προορισμού σε παγκόσμιο τουριστικό επίπεδο.

Η ανάδειξη της Άνδρου προσεγγίζεται ολιστικά και βασίζεται σε ένα πλάνο δράσεων το οποίο περιλαμβάνει ενέργειες, όπως παρουσία σε εκθέσεις και σημεία ενδιαφέροντος, προβολή σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, οργάνωση media trips και fam trips.

Στοχεύοντας στην ποιοτική και “έξω από τα δεδομένα” προβολή του τόπου, το CTN ANDROS σχεδιάζει και υλοποιεί και πιο εξειδικευμένες ενέργειες, με τις πρώτες δύο να λαμβάνουν χώρα μέσα στους επόμενους μήνες. Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη συντονιστεί “φωτογραφικό τριήμερο”, το οποίο συνοδεύεται από έκθεση φωτογραφίας και επιπλέον μια σειρά από εκδηλώσεις και ενέργειες με πρωταγωνιστή τη γαστρονομία της Άνδρου.

Ο πρόεδρος του CTN ANDROS, κ. Χρήστος Μπαλόγιαννης, δήλωσε σχετικά: “Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι πίστεψαν στο νέο αυτό εγχείρημα και αγκάλιασαν την ιδέα του CTN ANDROS. Η συμμετοχή και η στήριξή τους είναι πολύτιμη και είναι το βασικό στοιχείο που θα οδηγήσει στην επίτευξη των κοινών μας στόχων. Φιλοδοξούμε να έχουμε την ανταπόκριση και άλλων επιχειρηματιών που δραστηροποιούνται στην Άνδρο, έτσι ώστε να δυναμώνουμε την ομάδα και την προσπάθειά μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την νέα ιστοσελίδα μας και καλούμε όλους να την επισκεφτούν για να ανακαλύψουν την Άνδρο μέσα από τα μάτια του CTN ANDROS. Η ιστοσελίδα μας έχει δομηθεί με τρόπο που κάνει την πλοήγηση εύκολη, ποιοτική και πάνω απ’όλα ευχάριστη, αναδεικνύοντας τα μέλη και το νησί μας και δίνοντας την αξία που επιβάλλεται στο καθένα ξεχωριστά. Το CTN ANDROS λειτουργεί ως βραχίονας υποστήριξης των θεσμικών δράσεων που λειτουργούν για την τουριστική ενίσχυση του τόπου. Όπως κάθε ζωντανός οργανισμός, έτσι και το δίκτυο αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του, και επιδιώκουμε να κρατάμε ανοιχτή τη γέφυρα διαλόγου στα θέματα που αφορούν το νησί μας. Για αυτόν το λόγο, η ιστοσελίδα του δικτύου μας θα ενημερώνει το κοινό σχετικά με τις δράσεις τουριστικού ενδιαφέροντος των φορέων που πραγματοποιούνται στο νησί και την περιφέρεια. Εύχομαι καλή αρχή σε όλους!”

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024