Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣεμιναριακό τριήμερο για το ξενοδοχειακό μάρκετινγκ, τις στρατηγικές αποφάσεις και το spa management από τον Δ. Κούτουλα
Σεμινάρια

Σεμιναριακό τριήμερο για το ξενοδοχειακό μάρκετινγκ, τις στρατηγικές αποφάσεις και το spa management από τον Δ. Κούτουλα

Σε κάθε Masterclass διδάσκουν ιδιαίτερα έμπειροι επαγγελματίες με τρόπο ζωντανό και διαδραστικό, εμβαθύνοντας σε εξειδικευμένα και επίκαιρα θέματα του τουρισμού και του ξενοδοχειακού κλάδου.

Τον Φεβρουάριο συνεχίζεται η σειρά των Hotel Management Masterclasses με τη διενέργεια ενός σεμιναριακού τριημέρου που θα καλύψει θέματα αιχμής του ξενοδοχειακού κλάδου. Αυτά τα εξειδικευμένα σεμινάρια με καθαρά πρακτικό προσανατολισμό απευθύνονται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα το διάστημα 10-12 Φεβρουαρίου με την εξής σειρά:

  • 10 Φεβρουαρίου: Hotel Marketing Masterclass
  • 11 Φεβρουαρίου: Hotel Strategy Masterclass
  • 12 Φεβρουαρίου: Hotel Spa Masterclass

Στο Hotel Marketing Masterclass θα αναλυθούν οι πλέον προηγμένες τεχνικές του μάρκετινγκ και θα εξηγηθεί η διαδικασία του branding στην περίπτωση των ξενοδοχείων. Το σεμινάριο αφορά τόσο τα ξενοδοχεία που θέλουν εν γένει να αυξήσουν τη μέση τιμή δωματίου και τα έσοδά τους όσο και τις επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν τις απευθείας κρατήσεις μειώνοντας την εξάρτησή τους από τους tour operators και τους OTAs (Booking, Expedia κ.ο.κ.).

Το Hotel Strategy Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που εστιάζει στις μεγάλες και δύσκολες αποφάσεις που καλούνται να λάβουν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Έτσι θα εξεταστούν θέματα όπως λ.χ. η ριζική ανανέωση και αλλαγή στο concept ενός ξενοδοχείου, η αλλαγή πορείας για ξενοδοχεία χωρίς ξεκάθαρη ταυτότητα μέσα από το rebranding και τη δημιουργία νέας ταυτότητας, οι τρόποι αντιμετώπισης της υπερβολικής εξάρτησης ενός ξενοδοχείου από μία μόνο αγορά ή κανάλι, η παραχώρηση του management του ξενοδοχείου σε ειδική εταιρία διαχείρισης, η ένταξη σε ξενοδοχειακή αλυσίδα καθώς και η παράδοση της διοίκησης του ξενοδοχείου από τους νυν ιδιοκτήτες στη νεώτερη γενιά.

Στο Hotel Spa Masterclass θα εξεταστούν τα θέματα αιχμής γύρω από το μάνατζμεντ των ξενοδοχειακών spa. Θα αναλυθούν οι παράγοντες που αφενός εξασφαλίζουν υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών ενός ξενοδοχειακού spa και αφετέρου οδηγούν στην αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας του.

Tα σεμινάρια εντάσσονται στη σειρά των Masterclasses που συνδιοργανώνονται από την TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και απευθύνονται σε ανώτερα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων. Σε κάθε Masterclass διδάσκουν ιδιαίτερα έμπειροι επαγγελματίες με τρόπο ζωντανό και διαδραστικό, εμβαθύνοντας σε εξειδικευμένα και επίκαιρα θέματα του τουρισμού και του ξενοδοχειακού κλάδου.
 
Στους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν την περίπτωση του δικού τους ξενοδοχείου προς ανάλυση και συζήτηση με τη μορφή ενός case study.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024