Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΈνωση Ξενοδόχων Ευβοίας και Yalos Tours συστήνουν στους Αλσατούς την Αθήνα και την Εύβοια
Εκθέσεις

Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας και Yalos Tours συστήνουν στους Αλσατούς την Αθήνα και την Εύβοια

Για την σεζόν του 2018 υπάρχουν προγραμματισμένες πτήσεις από TOs από το αεροδρόμιο EuroAirport της Mulhouse για Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κω, Κρήτη, Σαντορίνη και Κέρκυρα ενώ η Αθήνα ενισχύεται με δυο απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines και της easyJet.

Συμμετοχή στην έκθεση τουρισμού και γαστρονομίας “Festivitas” (2-4 Φεβρουαρίου 2018) στη γαλλική πόλη Mulhouse, με δικό τους περίπτερο, είχαν το το γραφείο εισερχομένου τουρισμού Yalos Tours, που εξειδικεύεται στη γαλλόφωνη τουριστική αγορά, η εταιρεία Aegean Airlines με εκπροσώπησή της από τον διευθυντή Πωλήσεων Γαλλίας Eric France και η Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας, με εκπροσώπηση από τον πρόεδρό της, κ. Μιλτιάδη Χέλμη και τον ξενοδόχο κ. Αθανάσιο Ζαφείρη.

Την έκθεση επισκέπτονται τόσο επαγγελματίες του τουρισμού όσο και πολίτες από τη Mulhouse και τις κοντινές πόλεις (Colmar, Belfort, Strasbourg και περίχωρα), καθώς και κοντινές περιοχές της Ελβετίας και Γερμανίας, αφού εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο EuroAirport (Basel – Mulhouse – Freiburg).

Η πρωτοβουλία του κ. Χρήστου Παναρέτου, γενικού διευθυντή της Yalos Tours, να προβάλει τον ελληνικό τουρισμό και να ενισχύσει τις συνεργασίες με τα γαλλόφωνα γραφεία της περιοχής της Αλσατίας, η προβολή της Αθήνας ως προoρισμού city break και της Εύβοιας ως προορισμού εναλλακτικού τουρισμού, καθώς και η απόφαση της Aegean Airlines να προγραμματίσει φέτος -από τέλος Μαρτίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2018- δύο πτήσεις την εβδομάδα, κατάφεραν τις τρεις μέρες της έκθεσης να ξεσηκώσουν τους Αλσατούς για τις φετινές διακοπές τους την Ελλάδα. “Οι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί της Εύβοιας καθώς δεν το γνώριζαν καλά. Ενθουσιάστηκαν για τη φύση της, τις παραλίες, καθώς επίσης την αυθεντικότητα που προσφέρει. Όσον αφορά στην Αθήνα τους άρεσε το γεγονός ότι εχουν τη δυνατοτητα να πραγματοποιήσουν πολυημερες εκδρομές και να δουν και αλλα μικροτερα νησια των Κυκλάδων”, λέει.

Για την σεζόν του 2018 υπάρχουν προγραμματισμένες πτήσεις από TOs από το αεροδρόμιο EuroAirport της Mulhouse για Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κω, Κρήτη, Σαντορίνη και Κέρκυρα ενώ η Αθήνα ενισχύεται με δυο απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines και της easyJet.

Οι εκπρόσωποι του Yalos Tours συζήτησαν με τους τοπικούς πράκτορες την ενύσχυση των προγραμμάτων τους για την Ελλάδα, καθώς και τη δυνατότητα που μπορεί να τους προσφέρει στην προώθηση πακέτων και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας (γκρούπ, συνέδρια και τουριστικές υπηρεσιίες a la carte). Επισημαίνεται η βοήθεια του γαλλόφωνου ιντερνετικού κόμβου yalostours.com, για την προβολή τουριστικών πακέτων και προώθυση ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις της Ελλάδας, της Εύβοιας και της Σκύρου στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και κληρώσεις προσφορών από ξενοδοχεία μέσω διαγωνισμών και live αναφορές από τα μεγάφωνα της έκθεσης, σε συνεργασια με το EuroAirport. Τα τυχερά ζευγάρια κέρδισαν διακοπές σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία (Electra Athens, Wyndham Athens στην Αθήνα, Lucy & Marmari Bay στην Εύβοια και το Bali Star στην Κρήτη). Επίσης, δημοσιογράφος της τοπικής εφημερίδας “l’Alsace“, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Ευβοίας αποδέχθηκε πρόσκληση για επίσκεψη στην Εύβοια και την Αθήνα στην αρχή της τουριστικής σεζόν, ώστε να ακολουθήσει παρουσίαση των προορισμών.

“Η προσπάθεια αυτή μας έδειξε, ότι το μοντέλο παρουσίας μας, σε συνδυασμό με την συμμετοχή αεροπορικών εταιρειών και πράκτορων, που γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη αγορά που στοχεύουμε και που μπορούν να προσφέρουν την υποστήριξή τους κατά τη διαμονή των τουριστών στις περιοχές μας, είναι το ενδεδειγμένο και αυξάνουν την πιθανότητα προσέλκυσης του ενδιαφέροντος των ξένων πρακτορείων. Εμείς από την πλευρά μας μέσω συνεργασιών, θα συνεχίσουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε, για να καταστήσουμε τα νησιά μας τουριστικούς προορισμούς, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματά τους”, ανέφερε η Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας.

Τέλος, στις 3 και 4 Φεβρουαρίου η Φιλελληνική Ένωση Χορού “Ηλιάδα” διασκέδασε τους επισκέπτες με ελληνικούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024