Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπεύθυνη του τουριστικού τομέα στο Επιμελητήριο Εύβοιας η Βιβή Μπουραντά
Περιφέρεια

Υπεύθυνη του τουριστικού τομέα στο Επιμελητήριο Εύβοιας η Βιβή Μπουραντά

Η ΔΕ του Επιμελητηρίου έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός εκ των προγραμματισμένων και βασικών στόχων της, που είναι η ανάπτυξη του τουρισμού της Εύβοιας και η προώθηση της ευβοϊκής τουριστικής ταυτότητας.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ανακοινώνει ότι η Διοικητική Επιτροπή του φορέα όρισε την κα Παρασκευή Μπουραντά –μέλος του ΔΣ- υπεύθυνη για την προώθηση των δράσεων που άπτονται του τουριστικού τομέα

Η ΔΕ του Επιμελητηρίου έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός εκ των προγραμματισμένων και βασικών στόχων της, που είναι η ανάπτυξη του τουρισμού της Εύβοιας και η προώθηση της ευβοϊκής τουριστικής ταυτότητας.

Ο εν λόγω ορισμός στοχεύει στην ενίσχυση του Τουριστικού Τμήματος του επιμελητηρίου, το οποίο εκπροσωπείται μόνο από μια έδρα. Κυρίως ωστόσο στοχεύει στην αρτιότερη προσέγγιση και υλοποίηση πρωτοβουλιών τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της Εύβοιας, δεδομένου ότι η κα Μπουραντά είναι καθ’ύλη αρμόδια, καθώς είναι ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του τουριστικού γραφείου VI TRAVEL στη Χαλκίδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024