Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔέκα χρόνια digital marketing στην ελληνική αγορά γιορτάζει η Νelios
Τεχνολογία

Δέκα χρόνια digital marketing στην ελληνική αγορά γιορτάζει η Νelios

Μία δεκαετία διαρκούς ανάπτυξης και ουσιαστικής συνεισφοράς στην διαδικτυακή αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού γιορτάζει φέτος η Nelios. Στο πλαίσιο του εορτασμού θα προβεί, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, σε μία σειρά δράσεων εορταστικού, αλλά και κοινωφελούς χαρακτήρα.

Ήταν πριν από 10 χρόνια, όταν η ίδρυση της Nelios επί της ουσίας έβαλε τα θεμέλια για την ανάπτυξη ένος νέου τομέα εφαρμογής του digital marketing, το digital marketing αποκλειστικά για τουριστικές επιχειρήσεις. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τουρισμού και έχει δώσει διαδικτυακές λύσεις σε όλους τους τομείς του κλάδου, όπως ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, Car Rentals, Yachting, Cruises, DMC, ΟΤΑs, Transfers, Tours.

Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα η οποία μίλησε για τη σημασία ενίσχυσης των απευθείας κρατήσεων των ξενοδοχείων (2009), κάτι το οποίο αποτελεί μέχρι και σήμερα τη βάση του οράματός της για την αναβάθμιση της ελληνικής ξενοδοχίας. Παράλληλα “χτίζει” στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της εγχώριας αγοράς, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της σε μία από τις πλέον πετυχημένες συνέργειες του κλάδου, την υπηρεσία Hands Free Hotelier με την Axia Hospitality.

Επισφράγιση της πορείας της Nelios αποτελούν η στενή συνεργασία της με την Google, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online αλλά και η αναγωγή της σε Google Premier Partner. Δίνει σταθερά το “παρών” σε όλα τα συνέδρια του κλάδου, αλλά και σε σεμινάρια και ομιλίες προτείνοντας λύσεις, αλλά και εκπαιδεύοντας όλους τους επαγγελματίες του χώρου, έχει βραβευθεί πλειστάκις με διεθνή και εγχώρια βραβεία, ενώ παράλληλα ανανεώνει πάνω από το 96% των ετήσιων συμβολαίων με τους πελάτες της.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων λειτουργίας της, η Nelios θα προβεί, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, σε μία σειρά δράσεων εορταστικού, αλλά και κοινωφελούς χαρακτήρα. Θα διοργανώσει δράσεις τόσο εσωτερικές όσο και περισσότερο εξωστρεφείς, οι οποίες αναδεικνύουν το όραμά της, την κουλτούρα και τις αξίες της, τον σεβασμό για το περιβάλλον μέσα από ένα μοντέλο υγιούς και βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης. Το πακέτο των δράσεων θα κορυφωθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο (2018,) οπότε και επίσημα η Nelios μπαίνει στη 2η δεκαετία της πορείας της.

“Η δύναμη, το ήθος και η βαθιά τεχνογνωσία της ομάδας της Nelios είναι αυτή που μας εκτόξευσε τα τελευταία χρόνια στην κορυφή της λίστας με τα πλέον αξιόπιστα digital marketing agencies της χώρας. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι, αλλά ταυτόχρονα και ευγνώμονες για όλους τους συνεργάτες που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια” δηλώνει σχετικά ο κ. Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios. “H ομάδα μας συνεχίζει να ανοίγει το δρόμο για το μέλλον, και δεσμεύεται με συνέπεια να εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της έχοντας ως γνώμονα το όφελος των συνεργατών μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024