Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Δημήτρης Μανίκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος EMEA του Wyndham Hotel Group
Ξενοδοχία

Ο Δημήτρης Μανίκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος EMEA του Wyndham Hotel Group

Ο βετεράνος της ξενοδοχιακής βιομηχανίας, κ. Δημήτρης Μανίκης, εντάσσεται στον ξενοδοχειακό Όμιλο Wyndham ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος για την περιοχή Eυρώπης, Μ. Ανατολης, Ευρασίας και Αφρικής. Θα επικεντρωθεί στην προώθηση των στρατηγικών στόχων του Wyndham Hotel Group.

Ο όμιλος Wyndham Hotel Group ανακοίνωσε το διορισμό του κ. Δημήτρη Μανίκη στο ρόλο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ευρασία και την Αφρική (EMEA). Ο κ. Μανίκης θα έχει ως έδρα του τα γραφεία της εταιρείας στο Λονδίνο.

Ο κ. Μανίκης θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη όλων των εμπορικών σημάτων του Wyndham Hotel Group στην περιοχή EMEA, καθώς και για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης όλων των νέων και των υφιστάμενων ξενοδοχείων franchise και των διαχειριζόμενων ξενοδοχείων του ομίλου. Θα επικεντρωθεί στην προώθηση των στρατηγικών στόχων του Wyndham Hotel Group, συμπεριλαμβανομένων λύσεων ποιότητας και τεχνολογίας, καθώς και αφοσίωσης (loyalty), πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Ο κ. Μανίκης, με εμπειρία 27χρόνων στην RCI, παγκόσμιο ηγέτη στην ανταλλαγή τουριστικών κατοικιών, με πάνω από 4.300 συνεργαζόμενα θέρετρα σε περίπου 110 χώρες, διαθέτει βαθιά γνώση της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, καθώς επίσης και εκτεταμένο δίκτυο και ισχυρές σχέσεις με αναπτυξικούς επενδυτές και πελάτες σε όλη την περιοχή ΕΜΕΑ. Πρόσφατα διετέλεσε αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης για την RCI EMEA, όπου ήταν υπεύθυνος για μια ομάδα που κάλυπτε τρεις περιοχές. Στην RCI κατείχε αρκετές θέσεις-κλειδιά στην περιοχή ΕΜΕΑ, μεταξύ άλλων ως διευθύνων σύμβουλος της RCI Greece και της RCI South Africa.

Ο Όμιλος Wyndham Hotels έχει επεκτείνει την παρουσία της σε όλη την περιοχή EMEA με αρκετά σημαντικά “ανοίγματα” μέσα στο 2017, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ξενοδοχείων της σε όλη την περιοχή σε περίπου 470.

Ο κ. Μανίκης διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στο Τουριστικό Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου και πτυχίο Τουρισμού και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Πατρών στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024