Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ airbnb ανοίγει φτερά (κυριολεκτικά);
Αερομεταφορές

Η airbnb ανοίγει φτερά (κυριολεκτικά);

Ο Brian Chesky ιδρυτής της airbnb, δήλωσε ότι οι πτήσεις είναι το λογικό επόμενο βήμα για την εταιρεία του, η οποία έχει αλλάξει τα δεδομένα στην τουριστική βιομηχανία.

Ο 36χρονος ιδρυτής της airbnb Brian Chesky αποκάλυψε σχέδια για ίδρυση και αεροπορικής εταιρείας, όπως δημοσιεύουν οι “Times” του Λονδίνου.

“Σίγουρα, εξετάζουμε σοβαρά πολλά ενδεχόμενα γύρω από τις αερομεταφορές και έχουμε ξοδέψει αρκετό χρόνο εξερευνώντας διάφορα σχέδια”, δήλωσε ο Chesky στη διάρκεια συνέντευξής του στη βρετανική εφημερίδα. “Οπωσδήποτε θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι μπορούμε νε διεισδύσουμε στο κομμάτι της βιομηχανίας που αφορά στο end-to-end ταξίδι”.

Και πρόσθεσε: “Από όλες τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, ο τρόπος που η Amazon προσέγγισε το επιχειρηματικό της ‘χτίσιμο’, σε ένα ‘one-stop shop’ για αγορές, είναι πιθανώς πολύ κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς. Προσπαθούμε να γίνουμε ένα ‘one-stop shop΄για τα ταξίδια”.

Υπενθυμίζεται ότι η Airbnb κοστολογείται σήμερα με 22 δισ. λίρες στερλίνες, με 300 εκατ. χρήστες παγκοσμίως, κάτι που σημαίνει ότι, εάν η εταιρεία επιχειρήσει να εισέλθει στις αερομεταφορές, θα αποτελέσει ισχυρό ανταγωνιστή στις ήδη υπάρχουσες αεροπορικές εταιρείες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024