Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΈναρξη πτήσεων της Emirates στο Σαντιάγκο της Χιλής μέσω Σάο Πάολο
Αεροπορικές εταιρείες

Έναρξη πτήσεων της Emirates στο Σαντιάγκο της Χιλής μέσω Σάο Πάολο

Με το νέο πρόγραμμα πτήσεων, η Emirates θα βρίσκεται στο Σάο Πάολο πέντε φορές την εβδομάδα, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα καθημερινή πτήση A380 της αεροπορικής εταιρείας μεταξύ Ντουμπάι και Σάο Πάολο.

Η Emirates ανακοίνωσε πως θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα πτήσεων της προσθέτοντας μία νέα πτήση από το Ντουμπάι στο Σαντιάγκο με ανταπόκριση στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η πτήση αυτή θα πραγματοποιείται 5 φορές εβδομαδιαίως και ξεκινά στις 5 Ιουλίου 2018.

Με το νέο πρόγραμμα πτήσεων, η Emirates θα βρίσκεται στο Σάο Πάολο πέντε φορές την εβδομάδα, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα καθημερινή πτήση A380 της αεροπορικής εταιρείας μεταξύ Ντουμπάι και Σάο Πάολο. Συνολικά, η Emirates θα πετάει 12 φορές την εβδομάδα στο Σάο Πάολο. Η πτήση του Σαντιάγκο της Emirates θα έχει ανταπόκριση στο Σάο Πάολο, γεγονός που σημαίνει ότι οι πελάτες στη Νότια Αμερική μπορούν πλέον να ταξιδεύουν μεταξύ των δύο πόλεων απολαμβάνοντας της υπηρεσίες που μόνο η Emirates προσφέρει. Οι πολίτες της Βραζιλίας και της Χιλής θα μπορούν να ταξιδέψουν από την μία χώρα στην άλλη χρησιμοποιώντας μόνο την ταυτότητά τους.
 
Η νέα πτήση θα ξεκινήσει με δύο ειδικά διαμορφωμένα Boeing 777-200LR, τα οποία θα έχουν 38 Business Class θέσεις σε διαμόρφωση 2-2-2 και 264 Economy Class θέσεις. Η πτήση 777 θα προσφέρει επίσης έως και 14 τόνους χωρητικότητας φορτίου, ανοίγοντας πρόσβαση σε περισσότερες παγκόσμιες αγορές για τις εξαγωγές της Χιλής, όπως τα ψάρια, τα θαλασσινά, τα κεράσια, τα λουλούδια κ.α.

Ο Sir Tim Clark, πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε ότι: “Η έναρξη των δραστηριοτήτων μας στη Χιλή υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στη Νότια Αμερική προσθέτοντας τον τέταρτο προορισμό μας στην ήπειρο και άλλες πέντε πτήσεις προς το Σάο Πάολο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε έναν προορισμό που έχει μεγάλη ζήτηση από τους επιβάτες μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με stakeholders στη Χιλή για να προσφέρουμε το μοναδικό προϊόν μας και τις βραβευμένες υπηρεσίες στους επιβάτες εκεί“.

Η πτήση EK263 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 09:05 (τοπική ώρα), φτάνοντας στο Σάο Πάολο στις 17:00, η αναχώρηση από το Σάο Πάολο θα είναι στις 18:30 και η άφιξη στο Σαντιάγο στις 21:40 την ίδια μέρα. Η πτήση επιστροφής EK264 θα αναχωρεί από το Σαντιάγο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στη 01:10 (τοπική ώρα), φτάνοντας στο Σάο Πάολο στις 05:55. Το EK264 θα αναχωρεί και πάλι από το Σάο Πάολο στις 07:45 με προορισμό το Ντουμπάι, όπου θα φτάνει στις 05:15 την επόμενη μέρα.

Το πρόγραμμα πτήσεων της νέας αυτής υπηρεσίας έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να υπάρχουν συνδέσεις με πολλά δρομολόγια της Ασίας και της Μέσης Ανατολής μέσω μιας ενδιάμεσης στάσης στο Ντουμπάι. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Σάο Πάολο θα επωφεληθούν από την αποχώρηση στο Σάο Πάολο και την πρωινή άφιξή τους στο Ντουμπάι, καθιστώντας έτσι πιο εύκολη τη σύνδεση με τους νέους προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Κίνας και της Μέσης Ανατολής.

Κάνοντας στάση στο Ντουμπάι
Οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς έναν από τους 155 προορισμούς του δικτύου της Emirates, θα έχουν τη δυνατότητα συνδυάσουν ένα πακέτο διακοπών στο Ντουμπάι κάνοντας μία ευχάριστη στάση εκεί για λίγες ημέρες. Το Ντουμπάι είναι ένας προορισμός που προσφέρει τα πάντα, από εκδρομές στην έρημο μέχρι παραλίες και family-friendly ξενοδοχεία, ακόμη και χιονοδρομικές πίστες στο Mall of the Emirates. Έχοντας γίνει ο τέταρτος πιο δημοφιλής προορισμός στον κόσμο, το Ντουμπάι είναι γνωστό για την ιδιαίτερη ποικιλία που προσφέρει, από την φουτουριστική αρχιτεκτονική έως τη παραδοσιακή κουλτούρα και την πολυσυλλεκτικότητα. Η πόλη προσφέρει όλα όσα μπορεί να θέλει ένας επισκέπτης, θα έχει τη δυνατότητα από το να κάνει τα ψώνια του στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της περιοχής, έως να δειπνήσει σε κάποιο από τα καλύτερα εστιατόρια και να γευτεί υπέροχες και πρωτόγνωρες γεύσεις. Τον περασμένο χρόνο στο Ντουμπάι προστέθηκαν πολλά νέα αξιοθέατα που μπορεί κανείς θα επισκεφθεί, ένα από αυτά είναι το Dubai Parks and Resorts, το οποίο διαθέτει τρία διαφορετικά θεματικά πάρκα – Motiongate, Bollywood Parks και LEGOLAND. Τα πάρκα έχουν έκταση μεγαλύτερη από 25 εκατ.τετραγωνικά πόδια (όπου αυτό ισοδυναμεί με 420 γήπεδα ποδοσφαίρου) και συνδυαστικά προσφέρουν περισσότερες από 100 διαδρομές όπου μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας και να δείτε διαφορετικά αξιοθέατα. Άλλα τουριστικά αξιοθέατα που εγκαινιάστηκαν το 2016 συμπεριλαμβάνουν το IMG World of Adventures, το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό πάρκο στον κόσμο, Dubai Safari Park, ένα πάρκο άγριας φύσης 119 στρεμμάτων με περισσότερα από 2.500 ζώα και το κανάλι νερού του Ντουμπάι – ένα κανάλι 3,2 χλμ., όπου οδηγεί προς τον Αραβικό Κόλπο από το Creek στο Old Dubai. Όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να θαυμάσουν το Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το σιντριβάνι του Ντουμπάι του οποίου τα νερά “χορεύουν” στους ρυθμούς της μουσικής και, φυσικά, να κάνουν βόλτες με καμήλες στην έρημο απολαμβάνοντας το δείπνο τους κάτω από τα αστέρια στο Bedouin style camp. Πρόσφατα, το Ντουμπάι απέκτησε και νέα αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένου του Dubai Frame (μία χρυσή κορνίζα ύψους 150 μέτρων που έχει θέα την πόλη και το La Perle), και ενός θεάτρου που προσφέρει γωνία θέασης 270 μοιρών, ώστε να μπορούν όλοι οι θεατές να δουν τη σκηνή. Το Ντουμπάι προσφέρει πραγματικά μια ποικιλία από αξιοθέατα, όπου μπορούν να ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις όλων των επισκεπτών, από τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους έως του ταξιδιώτες αναψυχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024