Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆμεση αποκατάσταση της τουριστικής εικόνας του Πηλίου ζητούν οι ξενοδόχοι του
Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Άμεση αποκατάσταση της τουριστικής εικόνας του Πηλίου ζητούν οι ξενοδόχοι του

Έχει ζητηθεί από την υφυπουργό Οικονομικών να 'παγώσουν οι εισφορές προς το κράτος των τουριστικών επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις καταστροφές για τους επόμενους τέσσερις μήνες, μέχρι έως ότου οι επιχειρήσεις αυτές ανακάμψουν οικονομικά.

Κατόπιν των δυσμενών καιρικών συνθηκών που έχουν πλήξει την περιοχή του Πηλίου και έχουν επιφέρει ανυπολόγιστες ζημιές στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου και όχι μόνο, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας έχει στείλει επιστολή στην πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για τις δικές της άμεσες ενέργειες, προκειμένου το Υπουργείο Υποδομών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, να μπορέσουν το συντομότερο δυνατόν να προχωρήσουν τη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών.

Η επιστολή έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους βουλευτές της Μαγνησίας, καθώς και στην υφυπουργό Οικονομικών, κα Κατερίνα Παπανάτσιου. Στην κα Παπανάτσιου καθώς και στην κα Έλενα Κουντουρά, υπουργό Τουρισμού, έχουν σταλεί επιστολές αναφορικά με θέματα που άπτουν τα δικά τους υπουργεία. Συγκεκριμένα, στην υφυπουργό Οικονομικών έχει ζητηθεί οι τουριστικές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τις καταστροφές να “παγώσουν” οι εισφορές τους προς το κράτος για τους επόμενους τέσσερις μήνες, μέχρι έως ότου οι επιχειρήσεις αυτές ανακάμψουν οικονομικά.

Ενώ από το Υπουργείο Τουρισμού η Ένωση ζητά την άμεση αποκατάσταση της τουριστικής εικόνας του Πηλίου με διάφορα μέσα. Επιστολές έχουν σταλεί και στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, να “παγώσει” η καταβολή φόρων, δόσεων και γενικότερα υποχρεώσεων προς αυτούς για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Συνάντηση έχει ζητηθεί από την κα Κουντουρά, προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις που αφορούν στην επικοινωνιακή πολιτική για την προώθηση του Πηλίου, δεδομένου ότι έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και στις κρατήσεις, αλλά και στην περαιτέρω εικόνα του. Από τα μέλη της Ένωσης έχει ζητηθεί μια πρώτη εκτίμηση των απολεσθέντων κρατήσεων του Πάσχα, καθώς και άλλες ζημιές που θεωρούν οτι δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024