Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο 5στερο Lango Design Hotel & Spa ανοίγει τον Μάιο στην Κω
Ξενοδοχεία

Το 5στερο Lango Design Hotel & Spa ανοίγει τον Μάιο στην Κω

Η μονάδα διαθέτει 55 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ορισμένες εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα.

Μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση υπόσχεται να δώσει νέα πνοή στον τουρισμό πολυτελείας της Κω, καθώς τον Μάιο του 2018 ανοίγει επίσημα τις πύλες του το νεόκτιστο ξενοδοχείο 5 αστέρων με την επωνυμία Lango Design Hotel & Spa. Το ξενοδοχείο τελεί υπό τη διαχείριση της ανεξάρτητης εταιρείας ανάπτυξης και management ξενοδοχείων στην Ελλάδα HIP Hospitality.


Σουίτα.


Σε στρατηγική τοποθεσία στη δημοφιλή παραλία Λάμπη, σε απόσταση 2 χλμ. από την πόλη και το λιμάνι, η νέα υπερπολυτελής πρόταση διαμονής στο νησί του Ιπποκράτη θα λειτουργήσει ως κατάλυμα αποκλειστικά για ενήλικες. Η μονάδα διαθέτει 55 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ορισμένες εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα, ενώ οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν κέντρο ευεξίας και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, δύο bar, κοινόχρηστη εξωτερική και εσωτερική πισίνα και κελάρι.

Το Lango Design Hotel & Spa υπηρετεί τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, μέσα από κάθετες, καθαρές γραμμές, πρωτοποριακό design και μοντέρνα, minimal αισθητική. Οι εσωτερικοί χώροι θέτουν ως προτεραιότητα την άνεση και τη χαλάρωση του επισκέπτη με κομψά έπιπλα, προσεγμένη πολυτέλεια και καλαισθησία.


Πισίνα σουίτας.

Το ξενοδοχείο δανείζεται το όνομά του από την ενετική ιστορία του νησιού των Δωδεκανήσων και την εποχή των Ιπποτών, οι οποίοι αποκαλούσαν την Κω με το όνομα “Lango”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024