Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤο Emirates Skywards φτάνει τα 20 εκατομμύρια μέλη
Αερομεταφορές

Το Emirates Skywards φτάνει τα 20 εκατομμύρια μέλη

Κατά μέσο όρο, το Emirates Skywards καλωσορίζει 220.000 νέα μέλη από όλο τον κόσμο σε μηνιαία βάση.

Το Emirates Skywards, το βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης πελατών της Emirates, έφτασε τα 20 εκατ. μέλη. Η Emirates αποφάσισε να το γιορτάσει με τα ίδια τα μέλη του Emirates Skywards. Έτσι, όσα μέλη του προγράμματος – και δη τα μακροχρόνια – ταξιδεύουν με την Emirates αναχωρώντας από το Ντουμπάι από τις 4 Μαρτίου και κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορούν να αναμένουν μικρές, ευχάριστες εκπλήξεις που θα τους περιμένουν στο check-in, στο αεροσκάφος και στα lounges.

Κατά μέσο όρο, το Emirates Skywards καλωσορίζει 220.000 νέα μέλη από όλο τον κόσμο σε μηνιαία βάση. Οι πρώτες 5 χώρες της λίστας των μελών βρίσκονται σε 4 ηπείρους, αντανακλώντας έτσι το παγκόσμιο δίκτυο έξι ηπείρων της Emirates. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι στο νούμερο ένα της λίστας με 2,6 εκατ. μέλη, ακολουθούν οι ΗΠΑ με 1,8 εκατ. μέλη, η Αυστραλία με 1,7 εκατ. μέλη, η Ινδία με 1,4 εκατ. μέλη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 1,4 εκατ. μέλη.

“Το πρόγραμμα έχει εξελιχθεί μέσα σε αυτά τα 17 χρόνια ύπαρξης του, σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες τάσεις στις ταξιδιωτικές συνήθειες και τον ευρύτερο τρόπο ζωής. Το Emirates Skywards επικεντρώνεται στην παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών για τα μέλη του. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξαργύρωσης μιλίων σε διάφορες κατηγορίες: ταξίδια, καταστήματα λιανικής πώλησης και lifestyle υπηρεσίες, αξιοποιώντας περισσότερους από 100 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο”, εξηγεί ο δρ. Nejib Ben Khedher, Senior Vice President της Emirates Skywards.

Διεύρυνση δικτύου συνεργατών, προσωποποιημένες προσφορές και ανεκτίμητες εμπειρίες
Το Emirates Skywards φροντίζει να ανανεώνει και να διευρύνει συνεχώς τη λίστα διεθνών και τοπικών συνεργατών του, ώστε να καλύψει και να ικανοποιήσει την ευρεία και πολυσυλλεκτική βάση των μελών του. Το πρόγραμμα εξελίσσεται διαρκώς ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχουν τα μέλη του και να προσφέρει αυξάνοντας συνεχώς τις τοπικές συνεργασίες και τις προσωποποιημένες προσφορές. Για παράδειγμα, η πιο πρόσφατη co-branded κάρτα του σε συνεργασία με την Standard Chartered Bank στο Πακιστάν, αύξησε συνολικά τον αριθμό των οικονομικών συνεργατών σε διάφορες αγορές σε δεκατρείς. Τον τελευταίο χρόνο, το Emirates Skywards έχει επίσης προσθέσει στην Κίνα και τη Σιγκαπούρη συνεργάτες όπως το Mileslife, γνωστή εφαρμογή με την οποία κανείς κερδίζει αεροπορικά μίλια. Με αυτό τον τρόπο τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα μίλια τους, αποκτώντας μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Εκτός από τις τοπικές συνεργασίες, το Emirates Skywards χρησιμοποιεί επίσης πληροφορίες που βασίζονται σε έξυπνα δεδομένα για να αυξήσει την αφοσίωση των μελών. Το πρόγραμμα αφοσίωσης πελατών έχει επικεντρωθεί σε πιο προσωποποιημένες προσφορές, χρησιμοποιώντας μοντέλα πρόβλεψης δεδομένων, τα οποία έχουν καλωσορίσει τα μέλη του.

Η Emirates Skywards έχει επίσης στρατηγικές συνεργασίες με τη flydubai, την Easyjet, την Qantas και 13 άλλες αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν πρόσβαση στα μέλη σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα ταξιδιωτικών προορισμών. Επιπλέον, τα μέλη μπορούν να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν τα Skywards Miles σε 1,8 εκατομμύρια ακίνητα παγκοσμίως μέσω των 23 συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων τους, δημιουργώντας αξέχαστες, άνετες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Το 2017, τα μέλη του Emirates Skywards εξαργύρωσαν τον εντυπωσιακό αριθμό των 35 δισ. μιλίων σε πτήσεις ανταμοιβής, ξενοδοχειακές υπηρεσίες και αποκλειστική πρόσβαση στα μεγαλύτερα events παγκοσμίως. Τα μέλη εξαργύρωσαν επίσης 9.000 εισιτήρια σε 50 διοργανώσεις παγκόσμιας ακτινοβολίας, μεταξύ των οποίων Ευρωπαϊκούς αγώνες ποδοσφαίρου, η Formula 1 και το ATP Tour μέσω των παγκόσμιων χορηγιών της Emirates. Πρόσφατα, το πρόγραμμα ανταμοιβής έδωσε επίσης σε ορισμένα μέλη την ανεκτίμητη ευκαιρία να βρίσκονται στην πτήση της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου μπόρεσαν να ταξιδέψουν με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Το Emirates Skywards έχει κερδίσει πολλαπλά βραβεία για την ιστορία του. Το πιο πρόσφατο είναι το βραβείο ‘Excellence in Management’ στο 10ο ετήσιο Loyalty Awards 2018 που διοργάνωσε η FlightGlobal και η Global Flight νωρίτερα αυτόν το μήνα. Το βραβείο αναγνωρίζει την εξαιρετική στρατηγική σκέψη και την ηγεσία της ομάδας του Emirates Skywards και βασίζεται σε τομείς όπως ο μετασχηματισμός των επιχειρήσεων και ο καθορισμός καινοτόμων στρατηγικών κατευθύνσεων.

Η συμμετοχή στο Emirates Skywards είναι δωρεάν. Εκτός από τις ανταμοιβές και τις αναβαθμίσεις πτήσεων, τα μέλη μπορούν να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν Skywards Miles μέσω περισσότερων από 100 συνεργαζόμενων προγραμμάτων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία και καταστήματα λιανικής πώλησης. Τα μέλη απολαμβάνουν επίσης εμπειρίες ανυπολόγιστης αξίας, έχοντας πρόσβαση σε δημοφιλείς εκδηλώσεις και σε 41 αίθουσες Emirates σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε άλλα οφέλη συγκαταλέγονται η πρόσβαση στο lounge, προτεραιότητα κατά το check-in και την επιβίβαση, καθώς και ειδικά προνόμια για Wi-Fi και προτεραιότητα στην επιλογή καθισμάτων στο αεροσκάφος.

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 22 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περίπου 2,4 εκατ. επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάι, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει επίσης τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 159 προορισμών σε 85 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024