Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΓνωριμία 88 ξενοδοχείων με τους αποφοίτους του ΙΕΚ Θεσσαλονίκης
Εκπαίδευση

Γνωριμία 88 ξενοδοχείων με τους αποφοίτους του ΙΕΚ Θεσσαλονίκης

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να φέρει σε επαφή τους σπουδαστές, τις σπουδάστριες και τους αποφοίτους του ΙΕΚ με εκπροσώπους και στελέχη του τουριστικού κλάδου, με στόχο τη γνωριμία και επίτευξη συμφωνιών πρακτικής άσκησης και επαγγελματικών συνεργασιών.

Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του ΙΕΚ Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού “Ημέρα Καριέρας 2018”, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της σχολής στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να φέρει σε επαφή τους σπουδαστές, τις σπουδάστριες και τους αποφοίτους του ΙΕΚ με εκπροσώπους και στελέχη του τουριστικού κλάδου, με στόχο τη γνωριμία και επίτευξη συμφωνιών  πρακτικής άσκησης και επαγγελματικών συνεργασιών. Η εκδήλωση απέσπασε τις άριστες εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων.

Συμμετείχαν 40 διευθυντικά στελέχη και εκπρόσωποι ξενοδοχειακών ομίλων, εκπροσωπώντας 88 ξενοδοχειακές μονάδες απ’όλη την Ελλάδα. Εκ μέρους της Σχολής, τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους, η Διευθύντρια του ΙΕΚ κα Ξένη Γερνά. Η εκδήλωση άνοιξε με την προσφώνηση χαιρετισμού, που απέστειλε η γενική γραμματέας τους Υπουργείου Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα, ευχαριστώντας τους εκπροσώπους του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου για τη συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια στον καθιερωμένο θεσμό της Ημέρας Καριέρας που διοργανώνει το Υπουργείο Τουρισμού.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμούς, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, η προϊσταμένη της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού κα Περσεφόνη Τρίχα, ο πρόεδρος του Thessaloniki Conventional Bureau (T.C.B) κ. Γιάννης Ασλάνης και ο γενικός γραμματέας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος “Ολύμπιος Ζεύς”, κ. Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Μανταμόπουλος και η εκπρόσωπος του ΚΠΑ2 25ης Μαρτίου του ΟΑΕΔ κα Αθανασία Παπανικολάου.

Ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση ενός επετειακού οπτικοακουστικού αφιερώματος της εξηντάχρονης ιστορίας της Σχολής, από την οποία έχουν αποφοιτήσει 10.000 σπουδαστές και σπουδάστριες. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της απονομής τιμητικής πλακέτας στον σπουδαστή που εγγράφτηκε πρώτος στη Σχολή το 1958, κ. Δημήτριο Αγγουρά, ο οποίος είναι σήμερα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Ambassador” της Θεσσαλονίκης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024