Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΟ Γρηγόρης Παπαπέτρου ξεκίνησε συνεργασία με το Argo Travel ως Business Development Director
Τουριστικά γραφεία

Ο Γρηγόρης Παπαπέτρου ξεκίνησε συνεργασία με το Argo Travel ως Business Development Director

Ο κ. Παπαπέτρου συνεργάζεται ως καθηγητής με τον εκπαιδευτικό όμιλο Le Monde Institute of Hotel and Tourism Studies στα τμήματα στελεχών οικονομίας και διοίκησης στον τουρισμό και επιπλέον είναι ειδικός σύμβουλος του Γαλλικού Τουρισμού για την ελληνική ταξιδιωτική αγορά.

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός ΑΡΓΩ, με πλέον των 65 ετών ιστορία και αδιάλειπτη παρουσία στην τουριστική βιομηχανία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το γνωστό στέλεχος της ελληνικής ταξιδιωτικής αγοράς κ. Γρηγόρη Παπαπέτρου, ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα Business Development Director.

Ο κ. Παπαπέτρου έχει πολύχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στις πωλήσεις και στο marketing ελληνικών και πολυεθνικών ταξιδιωτικών εταιρειών με ιδιαίτερες επιτυχίες στην επεξεργασία προγραμμάτων Travel Management για ναυτιλιακές, βιομηχανικές και εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια ο κ. Παπαπέτρου συνεργάζεται ως καθηγητής με τον εκπαιδευτικό όμιλο Le Monde Institute of Hotel and Tourism Studies στα τμήματα στελεχών οικονομίας και διοίκησης στον τουρισμό και επιπλέον είναι ειδικός σύμβουλος του Γαλλικού Τουρισμού για την ελληνική ταξιδιωτική αγορά.

“Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον ταξιδιωτικό όμιλο ARGO TRAVEL GROUP να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους εταιρικούς πελάτες παρέχοντας στοχευμένα και εξειδικευμένα πακέτα ανάλυσης, διαχείρισης και παρακολούθησης της εταιρικής ταξιδιωτικής δαπάνης (travel management) χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, την εμπειρία της εταιρείας αλλά και τα νέα προϊόντα των προμηθευτών μας”, λέει στο TravelDailyNews ο κ. Παπαπέτρου.

Ο κ. Παπαπέτρου. είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, με μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά στο Montpellier της Γαλλίας και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Marketing και Πωλήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024