Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΠαρουσία της Περιφέρειας Αττικής στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2018, στη Μόσχα
Εκθέσεις

Παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2018, στη Μόσχα

Με βάση το υλοποιούμενο σχέδιο τουριστικής προβολής (2018-2020), κυρίαρχος στόχος της Περιφέρεια Αττικής είναι να παρουσιάσει στη ρωσική αγορά και τον μεμονωμένο επισκέπτη όλες τις δυνατότητες που παρέχει, με έμφαση σε σχετικά άγνωστες τουριστικές διαδρομές.

Η Περιφέρεια Αττικής ετοιμάζεται να υποδεχθεί και φέτος το ρωσικό κοινό στην 25η διεθνή τουριστική έκθεση MITT 2018 στην Μόσχα, από 13 έως 15 Μαρτίου 2018, αναδεικνύοντας όλα τα τουριστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες της, στα τουριστικά γραφεία, στους επαγγελματίες του τουρισμού, καθώς και στους δημοσιογράφους και bloggers της ρωσικής αγοράς.

Η Περιφέρεια Αττικής, με την νέα τουριστική της ταυτότητα, θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στην αίθουσα 2.1 (Pavillion 2, Hall 1).

Με βάση το υλοποιούμενο σχέδιο τουριστικής προβολής (2018-2020), κυρίαρχος στόχος της Π.Α είναι να παρουσιάσει στη ρωσική αγορά και στον μεμονωμένο επισκέπτη, όλες τις δυνατότητες που παρέχει, με έμφαση στις σχετικά άγνωστες τουριστικές διαδρομές, όπως:

  • τα κοντινά νησιά του Αργοσαρωνικού προσιτά με ημερήσια κρουαζιέρα
  • την Αττική Ριβιέρα, τις παραλίες της και την διαμονή στα πολυτελή ξενοδοχεία,
  • τις εξαιρετικές επαγγελματικές συνθήκες και τις υψηλού επιπέδου υποδομές για κάθε είδους συνεδριακές και αθλητικές δραστηριότητες-φιλοξενίες στην Αθήνα, καθώς και την εμπειρία του Αυθεντικού Μαραθώνιου
  • τη δυνατότητα προσκυνηματικών εκδρομών στα άγνωστα βυζαντινά μνημεία και εκκλησιαστικούς θησαυρούς όλης της Αττικής (π.χ. Στα “Βήματα Αποστόλου Παύλου”),
  • την ορεινή και παρθένα Αττική και τις δραστηριότητες υπαίθρου
  • την υψηλού επιπέδου εμπειρία της οινογευσίας και γαστρονομίας σε επισκέψιμα κτήματα  .       

Η Περιφέρεια Αττικής, η μητροπολιτική περιφέρεια της χώρας, εκπροσωπεί μια από τις πιο προικισμένες από πλευράς φυσικού και πολιτισμικού πλούτου περιοχές της Μεσογείου, μοναδική πρωτεύουσα που συνδυάζει τον τουρισμό διακοπών και ευεξίας, προωθώντας μια μεγάλη δέσμη ελκυστικών ταξιδιωτικών εμπειριών κατάλληλων για τις απαιτήσεις ολιγοήμερων διακοπών των ρώσων επισκεπτών (short break destination).

Σκοπός είναι να αυξηθεί η ήδη υπάρχουσα επισκεψιμότητα από τη μη παραδοσιακή αγορά της Ρωσίας, ο αριθμός των διανυκτερεύσεων ανά επισκέπτη καθ’όλη τη διάρκεια του έτους καθώς, και το μερίδιο της Περιφέρεια Αττικής στη ρωσική τουριστική αγορά.

Οι ήδη προγραμματισμένες συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη των τουριστικών γραφείων στη Μόσχα και οι αναλυτικές παρουσιάσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα γίνονται από τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού και τους συνεργάτες της Περιφέρειας Αττικής.

Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Αττικής θα είναι η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για τον Τουρισμό, κα Ελένη Δημοπούλου, ενώ θα συμμετέχει ενεργά η περιφερειακή σύμβουλος, μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού της Π.Α και πρέσβειρα του “Be Active” – Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, κα Καλλιόπη Βέττα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024