Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΜεγάλο εμπορικό άνοιγμα της Germania στην Ελλάδα το 2018
Αεροπορικές εταιρείες

Μεγάλο εμπορικό άνοιγμα της Germania στην Ελλάδα το 2018

Από Αθήνα η Germania θα πετά προς Νυρεμβέργη, Βρέμη και Δρέσδη, από Θεσσαλονίκη προς Δρέσδη, Νυρεμβέργη, Ερφούρτη και Όσναμπρυκ, ενώ υπάρχουν και πολλές εποχιακές πτήσεις με αρκετές συχνότητες από πολλές πόλεις της Γερμανίας για πολλά ελληνικά νησιά (Κρήτη-Ηράκλειο, Ρόδος, Κως, Κέρκυρα Μυτιλήνη, Σάμος, Κάρπαθος, Σαντορίνη και Ζάκυνθος).

Η Germania ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πτήσεων της για την ελληνική αγορά, μέσω δύο εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στην Αθήνα στις 12 Μαρτίου 2018, και στη Θεσσαλονίκη στις 13 Μαρτίου 2018. Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι και φορείς της ταξιδιωτικής και τουριστικής αγοράς.

Ο κ. Γιώργος Αντώναρος, γενικός διευθυντής της Top Kinisis Hellas που αντιπροσωπεύει την Germania στην ελληνική αγορά, και η Marta Alvarez-Rey, International Sales Manager της Germania, ενημέρωσαν αναλυτικά τους ταξιδιωτικούς φορείς για το μεγάλο εμπορικό άνοιγμα, το οποίο πραγματοποιεί η ιδιωτική αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα το 2018, καθώς επίσης και για τα πλάνα της εταιρείας μέχρι και το 2020, όπου και αναμένεται ο διπλασιασμός του στόλου της με 25 νέα επιπλέον αεροσκάφη.

Το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2018 έχει ως ακολούθως:

Από Αθήνα η Germania θα πετά σε τρεις προορισμούς ως ακολούθως:

  • Αθήνα – Νυρεμβέργη, δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή (από Μάρτιο έως Οκτώβριο του 2018)
  • Αθήνα – Βρέμη, δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή (από Μάρτιο έως Οκτώβριο του 2018)
  • Αθήνα – Δρέσδη, δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή (από Μάιο έως Οκτώβριο του 2018)

Από Θεσσαλονίκη η Germania θα πετά σε 4 προορισμούς ως ακολούθως:

  • Θεσσαλονίκη – Δρέσδη, δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή (από Μάιο έως Οκτώβριο του 2018)
  • Θεσσαλονίκη – Νυρεμβέργη, δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή (από Ιούνιο έως Οκτώβριο του 2018)
  • Θεσσαλονίκη – Ερφούρτη, μία πτήση την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα (από Μάιο έως Οκτώβριο του 2018)
  • Θεσσαλονίκη – Όσναμπρυκ, δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή (από Ιούνιο έως Οκτώβριο του 2018)

Επίσης υπάρχουν και πολλές πτήσεις εποχιακού χαρακτήρα με αρκετές συχνότητες από πολλές πόλεις της Γερμανίας για πολλά ελληνικά νησιά, όπως:

  • Βερολίνο – Ηράκλειο, Βρέμη – Ηράκλειο, Δρέσδη – Ηράκλειο, Ερφούρτη – Ηράκλειο, Ντίσελντορφ – Ηράκλειο, Μόναχο – Ηράκλειο και Νυρεμβέργη – Ηράκλειο.  
  • Βερολίνο – Ρόδος, Βρέμη – Ρόδος, Δρέσδη – Ρόδος, Ερφούρτη – Ρόδος, Ντίσελντορφ – Ρόδος,  Μόναχο – Ρόδος,  Νυρεμβέργη – Ρόδος,  Αμβούργο – Ρόδος και Όσναμπρυκ – Ρόδος.
  • Βερολίνο – Κως,  Βρέμη – Κως, Δρέσδη – Κως, Ερφούρτη – Κως, Μόναχο – Κως και Νυρεμβέργη – Κως
  • Βερολίνο – Κέρκυρα,  Βρέμη – Κέρκυρα, Νυρεμβέργη – Κέρκυρα και Ερφούρτη – Κέρκυρα
  • Ντίσελντορφ – Μυτιλήνη και Μόναχο – Μυτιλήνη.
  • Ντίσελντορφ – Σάμος, Νυρεμβέργη – Σάμος και Αμβούργο – Σάμος  
  • Μόναχο – Κάρπαθος και Ντίσελντορφ – Κάρπαθος,
  • Αμβούργο – Σαντορίνη
  • Ντίσελντορφ – Ζάκυνθος

Όλες οι παραπάνω πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες στα συστήματα κρατήσεων.

Επιπλέον η Germania προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές για ομαδικές μετακινήσεις (Groups) από Ελλάδα για Γερμάνια και ναυτικούς ναύλους για όλο το δίκτυο των προορισμών της.

Η Germania είναι ιδιωτική αεροπορική εταιρεία με παρουσία και δραστηριότητα που ξεπερνά τα 30 χρόνια. Η εταιρεία με τα χαρακτηριστικά πράσινα και άσπρα χρώματα, πετά σε κοντινούς και μεσαίων αποστάσεων προορισμούς, μεταφέροντας περισσότερους από 2,8 εκατ. επιβάτες ετησίως. Η Germania προσφέρει συνδέσεις από 20 ευρωπαϊκά αεροδρόμια στην Ευρώπη σε περισσότερους από 55 προορισμούς στην ευρωπαϊκή ήπειρο, τη Β. Αφρική και τη Μ. Ανατολή.

Αντιστρέφοντας τις κοινές πρακτικές του αεροπορικού κλάδου, η Germania συνεχίζει να προσφέρει στις πτήσεις της full service (σνακ, αναψυκτικά ποτά, περιοδικό Τύπο) και επιτρέπει τουλάχιστον 20 κιλά χειραποσκευής χωρίς χρέωση. Η Germania εκτελεί προγραμματισμένες, τσάρτερ και ad-hoc πτήσεις. Διαθέτει ένα στόλο 26 αεροσκαφών. Η Germania Technik Brandenburg έχει την ευθύνη της τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης του στόλου.

Στη φωτογραφία η Marta Alvarez-Rey, International Sales Manager της Germania και κ. Γιώργος Αντώναρος, γενικός διευθυντής της Top Kinisis Hellas που αντιπροσωπεύει την Germania στην ελληνική αγορά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024