Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνεργασία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με το Υπουργείο Τουρισμού της Ρωσίας
Περιφέρεια

Συνεργασία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με το Υπουργείο Τουρισμού της Ρωσίας

Η υπογραφή του μνημονίου αποτελεί την απαρχή μιας συνεργασίας, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής του Λουτρακίου και της Πελοποννήσου για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών.

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “ΜΙΤΤ” που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO) και του Υπουργείου Τουρισμού της Ρωσίας, στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου και φιλοξενήθηκε ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου.

Τον LTO εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Σπύρος Καραβούλης, οποίος υπέγραψε τη συνεργασία με τον γενικό διευθυντή του Υπουργείου Τουρισμού της Ρωσίας Roman Skorry. Την περιφέρεια εκπροσώπησε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Παπαφωτίου.

Η υπογραφή του μνημονίου αποτελεί την απαρχή μιας συνεργασίας, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής του Λουτρακίου και της Πελοποννήσου για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τις θεματικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024