Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsMyAvis.gr: Νέο site από την Avis, αποκλειστικά για leasing αυτοκινήτων
Ενοικίαση αυτοκινήτου

MyAvis.gr: Νέο site από την Avis, αποκλειστικά για leasing αυτοκινήτων

Στο νέο website, o καθένας πλέον μπορεί να διαμορφώσει ο ίδιος το αυτοκίνητο της προτίμησής του και να καθορίσει μόνος του online και άμεσα το μίσθωμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

H Avis παρουσιάζει το νέο website της, myavis.gr, με σκοπό να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε το αυτοκίνητό μας. Το νέο website απευθύνεται σε όλους, ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, με σκοπό να τους γνωρίσει τον κόσμο του Avis Leasing και να παρουσιάσει όλα τα οφέλη και τα χαρακτηριστικά της μακροχρόνιας μίσθωσης, με ευέλικτο και κατανοητό τρόπο.

Στο νέο website, o καθένας πλέον μπορεί να διαμορφώσει ο ίδιος το αυτοκίνητο της προτίμησής του και να καθορίσει μόνος του online και άμεσα το μίσθωμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Με το νέο εργαλείο αυτό, όλοι μπορούν από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους ή και από το κινητό τους τηλέφωνο, χωρίς καν να χρειαστεί να μετακινηθούν, να επιλέξουν όποιο μοντέλο και έκδοση αυτοκινήτου ή επαγγελματικού οχήματος  επιθυμούν, να προσθέσουν επιπλέον εξοπλισμό, να διαλέξουν κινητήρα και τύπο καυσίμου, ακόμα και το χρώμα που τους αρέσει και με ένα click να δουν όλες τις διαθέσιμες τιμές για την μακροχρόνια μίσθωσή του. Η τιμή αυτή είναι απολύτως δυναμική και μπορεί να αλλάξει online και άμεσα με τη δική τους παρέμβαση, όπως για παράδειγμα επιλέγοντας περισσότερο ή λιγότερο εξοπλισμό, ορίζοντας αν θέλουν να δώσουν προκαταβολή, το χρονικό διάστημα που επιθυμούν να διαρκέσει η μίσθωση, πόσα χιλιόμετρα εκτιμούν ότι χρειάζονται για τις ετήσιες μετακινήσεις τους και πολλά άλλα, που καθιστούν την επιλογή τους εντελώς προσωπική υπόθεση, κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες τους.

Το νέο MyAvis.gr παρουσιάζει άμεσα και γρήγορα όλες τις επιλογές leasing που προσφέρει η Avis και τα μοναδικά προνόμια που ισχύουν για τους πελάτες της. Επιπλέον στο MyΑvis.gr, παρουσιάζονται συνεχώς οι καλύτερες προσφορές της αγοράς, τα top deals που κάθε εβδομάδα επιτυγχάνει η Avis για λογαριασμό των πελατών της, παρέχοντας το μεγαλύτερο εύρος επιλογών της αγοράς για όλους τους τύπους Ι.Χ. και επαγγελματικών οχημάτων.

Η Avis λειτουργεί καθημερινά, απόλυτα προσηλωμένη στη δέσμευσή της για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Το καινοτόμο website MyAvis.gr είναι ένα ακόμη βήμα σε αυτήν την κατεύθυνση, δίνοντας πλέον μία νέα διάσταση στο leasing και ανοίγοντας νέους δρόμους για τους πελάτες της, γιατί… “Πριν αλλάξεις αυτοκίνητο, άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι!”.

Η Avis κατέχει την 1η θέση στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Με 80 σταθμούς ενοικίασης σε όλη τη χώρα, με στόλο που ξεπερνά τα 33.000 αυτοκίνητα και με ισχυρές συνεργασίες, η Avis καλύπτει ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Avis συνεργάζεται με όλες τις εταιρίες αυτοκινήτου, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες προτάσεις στους πελάτες της. Με κεντρικό μήνυμα της εταιρίας το “We Try Harder” και στόχο τη διαρκή βελτίωση και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Avis ανταποκρίνεται με επιτυχία στις σύγχρονες ανάγκες, προσφέροντας νέα, ευέλικτα προϊόντα και εμπειρίες αυτοκίνησης. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 180 χώρες με περισσότερους από 11.000 σταθμούς ενοικίασης, εξυπηρετώντας περισσότερους από δέκα εκατομμύρια πελάτες το χρόνο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024