Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣημαντικά ονόματα της ελληνικής αρχιτεκτονικής στο The Architect Show, με θέμα 'Leisure Architecture & Resorts'
Συνέδρια

Σημαντικά ονόματα της ελληνικής αρχιτεκτονικής στο The Architect Show, με θέμα 'Leisure Architecture & Resorts'

Στο συνέδριο, που αφορά στην αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό παραθεριστικών κατοικιών, θα μιλήσουν διακεκριμένοι αρχιτέκτονες και designers, οι οποίοι σχεδιάζουν εξοχικές κατοικίες για ιδιώτες, αλλά και μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους.

Μέσα από τη συνεργασία των εκθέσεων Domotec – Medwood και του ARCHISEARCH.gr σχεδιάζεται η διοργάνωση μιας σειράς δράσεων για την Αρχιτεκτονική και το Design με τίτλο “The Architect Show“. Πρώτη ενέργεια της οποίας θα είναι το συνέδριο με θέμα “Leisure Architecture & Resorts”, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Απριλίου, στο Metropolitan Expo.

Στο συνέδριο, που αφορά στην αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό παραθεριστικών κατοικιών θα μιλήσουν διακεκριμένοι αρχιτέκτονες και designers, οι οποίοι σχεδιάζουν εξοχικές κατοικίες για ιδιώτες, αλλά και μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους, όπως είναι ο κ. Δημήτρης Ποτηρόπουλος της Potiropoulos + Partners και ο κ. Δημήτρης Καραμπατάκης από το γραφείο k-studio, έργα των οποίων είναι στο portfolio του Costa Navarino, ο κ. Σωτήρης Τσέργας του γραφείου Block 722, ο κ. Αριστείδης Ντάλας, με βραβευμένο έργο  στην Τήνο και στην Μύκονο, ο κ. Γιάννης Δουρίδας της ομάδας RCTECH, η κα Κατερίνα Βορδώνη και η κα Φάνια Σινανιώτου του γραφείου Vois Architects, o κ. Θωμάς Δοξιάδης απο το γραφείο Doxiadis Plus, o κ. Μιχάλης Μαυρολέων της A&M Architects, ο κ. Σωτήρης Ανυφαντής των Α2 Architects κ.ά.

Από το χώρο του σχεδιασμού resorts ξενοδοχείων θα μιλήσει η κα Ρία Βογιατζή του γραφείου Elastic Architects, ο αρχιτέκτονας του Casa Cook στην Κω κ. Ηλίας Μαστρομηνάς των Μαστρομηνάς ARChitecture και o κ. Πάνος Παρθένιος του γραφείου Parthenios Architects + Associates. Aπο τον χώρο των επενδυτών θα συμμετάσχει ο κ. Ιάσων Τσάκωνας, ιδρυτής της Oliaros, ο οποίος πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια έργο οικιστικής ανάπτυξης στην Αντίπαρο -και σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα σημαντικά ονόματα.

Θα παρουσιάσουν / συντονίσουν, η δημοσιογράφος του “Protagon“, επικοινωνιολόγος και ειδήμων σε θέματα Τουρισμού, κα Χριστίνα Πουτέτση, καθώς και η αρχιτέκτων κα Μάγδα Σγουρίδη, ενώ αναμένεται να το παρακολουθήσουν περισσότεροι από 500 αρχιτέκτονες, designers, μηχανικοί αλλά και άνθρωποι του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024