Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Γαλλία είναι μία από τις βασικές τουριστικές αγορές για τα νησιά του Ν. Αιγαίου
Εκθέσεις

Η Γαλλία είναι μία από τις βασικές τουριστικές αγορές για τα νησιά του Ν. Αιγαίου

Με τη 'Salon Mondial du Tourisme στο Παρίσι' η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ολοκλήρωσε επιτυχώς τον πρώτο κύκλο συμμετοχής στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις το 2018.

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 43η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Salon Mondial du Tourisme το διάστημα από τις 15 έως 18 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο “Porte De Versailles” στο Παρίσι. Η περιφέρεια συμμετείχε στην έκθεση με δικό της περίπτερο, όπου φιλοξένησε τη Ρόδο, την Πάτμο, τη Φολέγανδρο, την Αμοργό, τη Νάξο, τη Μήλο, την Άνδρο, την Ίο, την Κέα, την Πάρο, την Τήνο και τη Σύρο, που ανταποκρίθηκαν θετικά στην σχετική πρόσκληση συμμετοχής, την οποία απηύθυνε η Διεύθυνση Τουρισμού σε όλους τους νησιωτικούς δήμους.

Η “Salon Mondial du Tourisme” φιλοξένησε περισσότερους από 500 προορισμούς σε ένα εκθεσιακό χώρο 11.000 τ.μ. και δέχθηκε περισσότερους από 100.000 επισκέπτες, κατά τη διάρκεια της τετραήμερης λειτουργίας της. Έχοντας ήδη αφήσει τονησιωτικό της στίγμα στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στο Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Μόσχα, το Βέλγιο, τη Στοκχόλμη, το Μιλάνο, το Τελ Αβίβ, τη Σερβία κ.λπ, η Περιφέρεια κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και στο Παρίσι ενδυναμώνοντας τη θέση του προορισμού του Νοτίου Αιγαίου ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: “Η διεθνής έκθεση τουρισμού του Παρισιού, αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στην Γαλλία απ’όπου δε θα μπορούσαμε να λείπουμε. Η αγορά της Γαλλίας είναι μία από τις βασικές τουριστικές αγορές για τα νησιά μας, παρουσιάζοντας προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης.

Η Salon Mondial du Tourisme ήταν η τελευταία τουριστική έκθεση στην οποία πήρε μέρος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Στο Παρίσι έκλεισε επιτυχώς ένας κύκλος συμμετοχής σε μεγάλες, διεθνείς εκθέσεις τουρισμού του εξωτερικού, όπου καταφέραμε να αναδείξουμε τον ανεξάντλητο τουριστικό πλούτο των νησιών μας. Με βασικό μας όχημα την εξωστρέφεια και ακολουθώντας μία ολοκληρωμένη και σύγχρονη στρατηγική τουριστικής προβολής, προσφέρουμε στον τόπο μας την αναπτυξιακή προοπτική που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Σε πείσμα των καιρών, αξιοποιούμε όλα τα δίκτυα προβολής για να αναδείξουμε την μοναδικότητα και την πολυποικιλότητα του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας και να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις άριστες επιδόσεις του Νοτίου Αιγαίου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024