Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠερισσότερες πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη με Emirates και flydubai
Αεροπορικές εταιρείες

Περισσότερες πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη με Emirates και flydubai

Οι ταξιδιώτες στη βόρεια Ελλάδα θα συνδέονται με δημοφιλείς προορισμούς ανά τον κόσμο μέσω Ντουμπάι.

Οι ταξιδιώτες στη Θεσσαλονίκη θα μπορούν σύντομα να συνδέονται εύκολα με πτήσεις στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, χάρη στη συνεργασία της εταιρείας με τη flydubai.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που ακολουθεί την πρόσφατη ανακοίνωση της flydubai ότι ξεκινά νέα σύνδεση Ντουμπάι – Θεσσαλονίκη, τρεις φορές την εβδομάδα, από τις 15 Ιουνίου 2018. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με ένα Boeing 737, 162 θέσεων στην Οικονομική και 12 θέσεων στη Διακεκριμένη Θέση.

Οι ταξιδιώτες από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές θα μπορούν να πετάξουν με τη flydubai από τη Θεσσαλονίκη στο Ντουμπάι και να συνδεθούν εύκολα με πτήσεις της Emirates προς προορισμούς, όπως το Γιοχάνεσμπουργκ, η Αδελαΐδα, η Μπανγκόκ, το Χονγκ Κονγκ, η Μελβούρνη, το Σίδνεϋ, η Σιγκαπούρη και πολλοί άλλοι. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν όλο το ταξίδι μέσω της Emirates ή της flydubai και να ταξιδέψουν με ένα ενιαίο εισιτήριο.


Η Economy Class της flydubai.


Η πτήση FZ 770 θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή και θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 14:35, φθάνοντας στο Ντουμπάϊ στις 20:30, ιδανική ώρα άφιξης για τη σύνδεση με τις πτήσεις της Emirates με τους παραπάνω και άλλους προορισμούς. Η πτήση της επιστροφής, FZ769, θα αναχωρεί από το Ντουμπάϊ στις 09:05 το πρωί και θα φτάνει στη Θεσσαλονίκη στις 13:35, επίσης διευκολύνοντας, μέσω της flydubai, τη σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη για μια σειρά από πτήσεις της Emirates, ιδιαίτερα εκείνων που φθάνουν στο Ντουμπάϊ από την Αυστραλία (από Αδελαΐδα, Μελβούρνη, Σίδνεϋ και Περθ) αλλά και από την Ασία (από Μπανγκόκ, Πεκίνο, Σιγκαπούρη και Σανγκάη).

Έχοντας αποσπάσει τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας από το TripAdvisor το 2017, η Emirates προσφέρει στους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία πτήσης, με την ύψιστη άνεση και φροντίδα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την ζεστή φιλοξενία που προσφέρει το διεθνές πλήρωμα καμπίνας της Emirates, το οποίο αποτελείται μεταξύ άλλων και από Έλληνες και Ελληνίδες, να διασκεδάσουν με ταινίες, μουσική και παιχνίδια στα περισσότερα από 3500 on demand κανάλια ψυχαγωγίας στο βραβευμένο σύστημα ice. Οι επιβάτες μπορούν ακόμη να απολαύσουν πεντανόστιμα γεύματα προετοιμασμένα από chef και δωρεάν ποτά και αναψυκτικά, ενώ για τις οικογένειες που ταξιδεύουν διατίθενται ακόμη ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα και υπηρεσίες για παιδιά.

Σε πολλές πτήσεις προς Ασία και Αυστραλία, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Μπανγκόκ, η Σιγκαπούρη, το Σίδνεϋ και η Σανγκάη, οι επιβάτες από Θεσσαλονίκη θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του διώροφου Α380 της Emirates, που προσφέρει άνετα, ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική, καθίσματα που γίνονται κρεβάτια στην Business και ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, ενώ διαθέτει και on board lounge για τους πελάτες της Πρώτης και της Business Θέσης και shower spa για τους επιβάτες της Πρώτης Θέσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024