Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο Avaton Luxury Villas Resort το νέο μέλος της Relais & Châteaux στην Ελλάδα
Ξενοδοχεία

Το Avaton Luxury Villas Resort το νέο μέλος της Relais & Châteaux στην Ελλάδα

Βασικά κριτήρια για την επιλογή του συγκεκριμένου resort ήταν το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, η αριστεία της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρεται στον πελάτη και η αισθητική της αρχιτεκτονικής προσέγγισης.

Το Avaton Luxury Villas Resort στη Χαλκιδική αποτελεί το νέο μέλος της Relais & Châteaux στην Ελλάδα. H Relais & Châteaux περιλαμβάνει 550 κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια, εκ των οποίων τα περισσότερα κατέχουν αστέρια Michelin, σε όλο τον κόσμο.

Βασικά κριτήρια για την επιλογή του συγκεκριμένου resort ήταν το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, η αριστεία της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρεται στον πελάτη και η αισθητική της αρχιτεκτονικής προσέγγισης που εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον και τον προορισμό του Αγίου Όρους, ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Το Avaton Restaurant εγκαινιάστηκε την περυσινή χρονιά με executive chef τον κ. Πάνο Παπαδόπουλο, δημιουργό σύγχρονης Μεσογειακής κουζίνας που ταξιδεύει τους επισκέπτες σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα γεύμα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας στο resident only εστιατόριο του resort συνοδευόμενο με κρασί που προτίνεται από τον εξειδικευμένο sommelier και food pairing expert σε έναν καταπράσινο λόφο με θέα τη θάλασσα.
 
Tο Avaton Luxury Villas Resort αποτελεί το πρώτο resort που συγκαταλέγεται στη Relais Châteaux στη Βόρεια Ελλάδα. Άλλα ξενοδοχεία που ανήκουν στην Relais & Châteaux στην Ελλάδα είναι το Elounda Mare, τρία ξενοδοχεία της Myconian Collection, και το Kirini Suites and Spa στη Σαντορίνη.

Όπως δήλωσε η ξενοδόχος του Avaton Luxury Villas Resort, κα Ναταλία Χαντζή, “η συμμετοχή μας στα Relais & Châteaux τοποθετεί το Avaton Luxury Villas Resort  σε υψηλή θέση στον παγκόσμιο χάρτη του πολυτελούς τουρισμού, αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής. Δεσμευόμαστε για την συνέχεια της καινοτόμου πορείας μας, με πηγή έμπνευσης τον επισκέπτη”.

Το Avaton Luxury Villas Resort άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2015 στη Χαλκιδική και μόλις σε δύο ολοκληρωμένες σεζόν λειτουργίας κατάφερε να κερδίσει ένα World Travel Award και το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου με αφιερώματα και φωτογραφίσεις σε έντυπα, όπως Condé Nast Traveller, VOGUE, BBC Good Food, MasterChef κ.ά. Παράλληλα έχει κερδίσει πιστούς ταξιδιώτες υψηλού βιοτικού επιπέδου από όλο τον κόσμο οι οποίοι το έχουν βαθμολογήσει ως Άριστο με 9,6/10 σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες κρατήσεων, όπως η booking.com.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024