Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτην Action Global Communications η διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης στέγασης για φοιτητές Student.com
Διαμονή

Στην Action Global Communications η διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης στέγασης για φοιτητές Student.com

Πρόγραμμα στοχευμένης online και offline επικοινωνίας σε Ελλάδα και Κύπρο.

H Action Global Communications ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικού προγράμματος online και offline επικοινωνίας της διαδικτυακής πλατφόρμας εύρεσης στέγασης για φοιτητές, Student.com. Μέσω της εν λόγω συνεργασίας, η πλατφόρμα Student.com θα επιδιώξει να προσεγγίσει τους φοιτητές σε Ελλάδα και Κύπρο, δίνοντας τους εύκολη και αξιόπιστη πρόσβαση σε χιλιάδες επιλογές για ενοικίαση σπιτιών και διαμερισμάτων σε αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και όχι μόνο.

Ο γενικός διευθυντής της Action Global Communications σε Ελλάδα και Κύπρο, κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, ανέφερε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Student.com, η μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης στέγασης για φοιτητές παγκοσμίως, εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας για την προώθηση των υπηρεσιών της. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο project που θα περιλαμβάνει στοχευμένες επικοινωνιακές δραστηριότητες, με σκοπό να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν οι φοιτητές στις δύο αγορές την πλατφόρμα, αποκτώντας πρόσβαση σε περισσότερες από 800.000 κλίνες παγκοσμίως, που είναι ήδη καταχωρημένες στο Student.com”.

Σχετικά με τη συνεργασία, ο Adon Lawley, Communications Manager της Student.com, δήλωσε: “Η συνεργασία μας με την Action Global Communications αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό μας επικοινωνιακό άνοιγμα σε Ελλάδα και Κύπρο, αφού ήδη στο πελατολόγιο μας συμπεριλαμβάνονται αρκετοί φοιτητές και από τις δύο αγορές. Στόχος μας, η εδραίωση του Student.com στη συνείδηση όλων των φοιτητών που σκοπεύουν να αρχίσουν ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στο εξωτερικό, ως το ιδανικό εργαλείο εύκολης αναζήτησης και επιλογής στέγασης”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024