Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπίσημος συνεργάτης του Έτους Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας η εταιρεία Mouzenidis Travel
Τουριστικά γραφεία

Επίσημος συνεργάτης του Έτους Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας η εταιρεία Mouzenidis Travel

Οι απευθείας πτήσεις θα συνδέσουν 15 πόλεις της Ρωσίας με 9 περιοχές της Ελλάδας, δύο κατευθύνσεις αεροπορικών μεταφορών – στα Χανιά και στην Καβάλα – θα προσφέρονται από τον ταξιδιωτικό πράκτορα αποκλειστικά και θα εκτελούνται από την Ellinair.

Συμφωνία συνεργασίας υπογράφτηκε στις 14 Μαρτίου στη Μόσχα, στο Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία ο ταξιδιωτικός πράκτορας Mouzenidis Travel είναι πλέον επίσημος συνεργάτης του κοινού πρότζεκτ δυο χωρών για το 2018 “Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας”.

Στην τελετή υπογραφής, τους συμβαλλομένους εκπροσώπησαν ο κ. Μπορίς Μουζενίδης, πρόεδρος του Ομίλου Μουζενίδη, μέρος του οποίου είναι ο ως άνω ταξιδιωτικός πράκτορας, και η Alla Manilova, υφυπουργός Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ανάμεσα στους επίτιμους προσκεκλημένους βρισκόταν και η υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, κα Έλενα Κουντουρά.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο επίσημος συνεργάτης του Έτους Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας έχει αναλάβει την υποχρέωση να υποστηρίξει το πρότζεκτ σε θέματα διαφήμισης και δημόσιων σχέσεων. Το λογότυπο του εν λόγω πρότζεκτ θα απεικονίζεται στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας του ταξιδιωτικού πράκτορα mouzenidis.ru, στις ομάδες της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα, σε όλα τα newsletter στις πόλεις της Ρωσίας, στα διαφημιστικά έντυπα της εταιρείας. Το λογότυπο θα συνοδεύει τις online και offline εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις της Mouzenidis Travel στη Ρωσία (πάνω από 200 εκδηλώσεις ετησίως), το φεστιβάλ “Spasskaya Tower” στη Μόσχα και άλλες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή του ταξιδιωτικού πράκτορα, καθώς θα εμφανίζεται σε εξωτερική διαφήμιση σε 15 πόλεις της Ρωσίας.

Το στάτους του επίσημου συνεργάτη για τη Mouzenidis Travel είναι η αναγνώριση εκ μέρους της Ελλάδας και σημαντικό βήμα στην εκπλήρωση στόχων για το τρέχον έτος, που δημιουργεί ευκαιρίες για περαιτέρω πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ πολιτών των δύο χωρών, με στόχο τη διευκόλυνση των διαδικασιών χορήγησης θεωρήσεων, τη συμμετοχή στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στα πλαίσια του προγράμματος.

Το 2017 η εταιρεία Mouzenidis Travel υποδέχθηκε στην Ελλάδα περισσότερους από 400.000 τουρίστες. Στα πλαίσια των τουριστικών πακέτων, οι πελάτες της εταιρείας έλαβαν το 90% των ελληνικών θεωρήσεων πολλαπλών εισόδων, εκ των οποίων το 40% εκδόθηκε για περίοδο 3 ετών.

Διά ενεργού προώθησης του πρότζεκτ “Έτος Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας”, η εταιρεία ενημέρωσε το πρόγραμμα πτήσεων για τη σεζόν του 2018: οι απευθείας πτήσεις θα συνδέσουν 15 πόλεις της Ρωσίας με 9 περιοχές της Ελλάδας, δύο κατευθύνσεις αεροπορικών μεταφορών – στα Χανιά και στην Καβάλα – θα προσφέρονται από τον ταξιδιωτικό πράκτορα αποκλειστικά και θα εκτελούνται από την ιδιόκτητη αεροπορική εταιρεία Ellinair. Ο όμιλος διαθέτει επίσης και τη δική του αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα (Bomo Hotels), που κατά την καλοκαιρινή περίοδο του 2018 θα λειτουργεί 12 ξενοδοχεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024