Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣύσκεψη στο ΥΕΝ για την εισαγωγή του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς στο Χρηματιστήριο

Σύσκεψη στο ΥΕΝ για την εισαγωγή του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς στο Χρηματιστήριο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτη την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει σύσκεψη στο ΥΕΝ στην οποία και θα λάβουν μέρος η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, ΟΛΠ, […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτη την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει σύσκεψη στο ΥΕΝ στην οποία<...> και θα λάβουν μέρος η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, ΟΛΠ<.>, αλλά και οι ανάδοχοι με στόχο να οριστικοποιηθεί το τελικό σχέδιο του φακέλου που θα κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή του Χρηματιστηρίου στις 19 του μηνός.

Όπως δήλωσε ο υπουργός το όλο εγχείρημα της εισαγωγής του λιμανιού στο ΧΑΑ είναι υπόθεση λεπτή, ενώ παρατήρησε ότι οι φορείς των χρηστών αλλά και των εργαζόμενων θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί την περίοδο αυτή επαναλαμβάνοντας, όταν κλήθηκε να διευκρινίσει την επισήμανσή του αυτή, ότι η περίοδος είναι λεπτή, συνιστώντας υπομονή.

Η υπόθεση της μετοχοποίησης του ΟΛΠ προχωρεί χωρίς τη συγκατάθεση των συνδικαλιστικών φορέων των εργαζομένων, που μειοψήφησαν στην πρόσφατη διαδικασία στη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Όπως δήλωσαν οι εργαζόμενοι αν δεν πραγματοποιηθούν ποτέ οι αλλαγές που απαιτούνται όσον αφορά το προσωπικό ώστε να υπάρξει επαναπροσδιορισμός του βασικού κόστους των παρεχόμενων από τον ΟΛΠ υπηρεσιών δεν θα υπάρξει και ποτέ αλλαγή στην τιμολογιακή του πολιτική. Στην πρόσφατη ομιλία του ο υπουργός συνέστησε ψυχραιμία λέγοντας ότι το λιμάνι είναι μεγάλο και τους χωράει όλους, και έδωσε στην δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της σύμβασης παραχώρησης και τις τροποποιήσεις της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024