Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέο γραφείο στην Αθήνα για την Anatolia Hospitality
Ξενοδοχία

Νέο γραφείο στην Αθήνα για την Anatolia Hospitality

Υπεύθυνη στο γραφείο της Αθήνας θα είναι η vέα Sales Manager του ομίλου, κα Λένα Μέντη.

Η Anatolia Hospitality, μετά και από την ενσωμάτωση του DMC γραφείου ASIT (Anatolia Travel) στον όμιλο, συνεχίζει να αναπτύσσεται και προσθέτει στις υπηρεσίες της τη λειτουργία νέου γραφείου στην Αθήνα.

Στις αρμοδιότητες του νέου γραφείου που βρίσκεται στην περιοχή του Ελληνικού (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 28) θα είναι η ενίσχυση του υπάρχοντος δικτύου συνεργατών, καθώς και η ανάπτυξη – επέκταση του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνη στο γραφείο της Αθήνας θα είναι η vέα Sales Manager του ομίλου, κα Λένα Μέντη, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και ιδιαίτερα στο τομέα των ξενοδοχειακών πωλήσεων.

Η Anatolia Hospitality είναι μια ελληνική αλυσίδα εταιριών, η οποία δραστηριοποιείται στον ελληνικό τουριστικό κλάδο από το 1930. Σήμερα ο όμιλος περιλαμβάνει δύο city hotels, βίλλες και πολυτελή διαμερίσματα σε Κυκλάδες και Ιόνιο, καθώς και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT.

Η Anatolia Hospitality εδώ και χρόνια ακολουθεί μια φιλοσοφία που αναδεικνύει τις προσπάθειες και το πάθος πολλών ετών, για τη δημιουργία ενός καινούριο concept στην ελληνική φιλοξενία με σύγχρονο minimal design, νέες τάσεις μάρκετινγκ αλλά πάντα με κύριο άξονα την πελατοκεντρική αντίληψη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024