Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαγκόσμια πρώτος πάροχος υπηρεσιών και δραστηριοτήτων αναψυχής ο Όμιλος TUI
TOs

Παγκόσμια πρώτος πάροχος υπηρεσιών και δραστηριοτήτων αναψυχής ο Όμιλος TUI

Ο Όμιλος TUI εξαγόρασε το κομμάτι του Destination Management της Hotelbeds και πλέον τείνει να γίνει ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών και δραστηριοτήτων στον κόσμο.

Ο Όμιλος Hotelbeds, ανακοίνωσε πρόσφατα την πώληση του Destination Management κομματιού του στην TUI, πράγμα που σημαίνει ότι αμφότερες εταιρείες αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τη γραμμή που σκοπεύεουν να ακολουθήσουν στην τουριστική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, η Hotelbeds εστιάζει όλο και περισσότερο στη διαχείρηση των κλινών και των δωματίων γενικότερα, μετά και από τις μεγάλες εξαγορές που έκανε το 2017 των Tourico Holidays και GTA. Από την άλλη, η TUI, ένας από τους μεγαλύτερους tour operators του κόσμου, δίνει περισσότερο ενδιαφέρον στην διαχείρηση των προορισμών και την παροχή υπηρεσιών και δραστηριοτήτων αναψυχής σε μέρη που συνεργάζεται ανά τον κόσμο.

Η εξαγορά του Destination Management από την TUI κόστισε 110 εκατ. ευρώ, και μέσα στην συμφωνία συμπεριλαμβάνονται οι τρεις βασικούς πυλώνες που στήνουν το κομμάτι της διαχείρησης των προορισμών της εταιρείας. Αυτοί είναι, οι υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες όσο βρίσκονται στον εκάστοτε προορισμό (Destination Services), υπηρεσίες εξυπηρέτησης σε λιμάνια και ακτές (Intercruises Shoreside & Port Services), και τέλος το Pacific World που αφορά το κομμάτι της διαχείρησης του MICE σε κάθε προορισμό.

Το ενεργό ακόμα κομμάτι του Destination Management της Hotelbeds απασχολεί 2.600 εργαζομένους και επεκτείνεται σε 25 χώρες, όπως η Ιταλία, η Κροατία, ο Αγ. Μαυρίκιος, η Νότιος Αφρική, η Αυστραλία, ο Καναδάς και πολλές άλλες ασιατικές χώρες.

Με την εξαγορά του Destination Management από την Hotelbeds, η TUI επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της και το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, δημιουργώντας πλέον την ισπανική θυγατρική της, TUI Destnation Services.

Η ίδια η TUI δραστηριοποιείται σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, και αυτό θα βοηθήσει την TUI Destination Services να δώσει δυναμικό παρών, με καταστήματα και προσωπικό σε 48 χώρες, να απασχολεί περισσότερους από 9.000 ανθρώπους και να έχει πωλήσεις 700 εκατ. ευρώ.

Η παγκόσμια αγορά υπηρεσιών σε προορισμούς διακοπών, όπως ήδη προσφέρεται σήμερα από την TUI Destination Services, υπολογίζεται σε περίπου 140 δισ. ευρώ και προσφέρει σημαντικές περαιτέρω δυνατότητες για την εταιρεία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024