Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΔύο καταξιωμένα στελέχη της αγοράς εντάχθηκαν στο δυναμικό της Travel Idea
Τουριστικά γραφεία

Δύο καταξιωμένα στελέχη της αγοράς εντάχθηκαν στο δυναμικό της Travel Idea

Ο κ. Γ. Τεκάκης στην Travel Idea θα χειρίζεται όλες τις διαπραγματεύσεις με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, ενώ θα έχει και την ευθύνη της πλήρους εσωτερικής οργάνωσης της εταιρείας. Η θέση που αναλαμβάνει ο κ. Δ. Στουγιάννος αφορά τόσο την επικοινωνία με το υφιστάμενο πελατολόγιο όσο και την ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς corporate, ναυτιλίας και consolidation.

Η Travel Idea, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, ανοίγει ακόμη περισσότερο τα φτερά της. Συγκεκριμένα, δύο καταξιωμένα στελέχη της αγοράς εντάχθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο την έμπειρη και ικανή ομάδα της. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Τεκάκη που ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή από τις 2 Απριλίου 2018 και τον κ. Δημήτρη Στουγιάννο που ανέλαβε τη θέση του διευθυντή Πωλήσεων από τις 15 Μαρτίου 2018.

Ο κ. Τεκάκης έχει πλούσιο επαγγελματικό παρελθόν με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, έχοντας εργασθεί σε αρκετές αεροπορικές εταιρείες αλλά και θέσεις κλειδιά σε ελληνικά γραφεία ταξιδίων. Στην Travel Idea, θα χειρίζεται όλες τις διαπραγματεύσεις με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, ενώ θα έχει φυσικά και την ευθύνη της πλήρους εσωτερικής οργάνωσης της εταιρείας.

Ο κ. Στουγιάννος έχει εργαστεί σε αεροπορικές εταιρείες σε αντίστοιχη θέση πωλήσεων, σε γραφεία ταξιδίων καθώς και ως wholesaler ξενοδοχείων. Η θέση που αναλαμβάνει στην Travel Idea αφορά τόσο στην επικοινωνία με το υφιστάμενο πελατολόγιο όσο και την ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς corporate, ναυτιλίας και consolidation.

Η Travel Idea εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, προσφέρει στους συνεργάτες της τις περισσότερες, καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές για κάθε τους ταξίδι. Διαθέτει βαθιά γνώση και εμπειρία στα εταιρικά ταξίδια, ενώ η εξειδίκευσή της στη ναυτιλία την έχει φέρει στην πρώτη θέση της προτίμησης των ναυτιλιακών εταιρειών.

Οι τομείς που δραστηριοποιείται η Travel Ιdea:

  • Εταιρικά ταξίδια
  • Ναυτιλία – υπεράκτια ταξίδια
  • Εισερχόμενος τουρισμός D.M.C.
  • M.I.C.E.
  • Εξυπηρέτηση NON IATA γραφείων
  • Ταξίδια αναψυχής – ομαδικά και ατομικά

Στη φωτογραφία, ο κ. Γιώργος Τεκάκης, που ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή από τις 2 Απριλίου 2018.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024