Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο κρουαζιερόπλοιο Serenissima ξεκίνησε τα ταξίδια του για την εφετινή τουριστική σεζόν
Κρουαζιέρες

Το κρουαζιερόπλοιο Serenissima ξεκίνησε τα ταξίδια του για την εφετινή τουριστική σεζόν

Με 87 νέους επιβάτες, στην πλειονότητά τους και πάλι από τη Μ. Βρετανία, το Serenissima απέπλευσε το βράδυ της Μ. Τρίτης με προορισμό τη Σαμοθράκη.

Το κρουαζιερόπλοιο Serenissima έκανε σήμερα “ποδαρικό“, για την εφετινή τουριστική σεζόν, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Κατέπλευσε στις 08.00 το πρωί από την Καβάλα με 52 άτομα πλήρωμα, μεταφέροντας 82 τουρίστες, στην πλειονότητά τους από τη Μ. Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.

Το κρουαζιερόπλοιο, σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων, παρέμεινε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έως και τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου, οπότε και αποβιβάστηκαν οι επιβάτες του. Την ίδια μέρα, στις 23.00, επιβιβάστηκαν 87 νέοι επιβάτες του, στην πλειονότητά τους και πάλι από τη Μ. Βρετανία, το Serenissima απέπλευσε με προορισμό τη Σαμοθράκη.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη οι 82 τουρίστες πραγματοποίησαν  οργανωμένες περιηγήσεις στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας, κυρίως στη Βεργίνα, όπως επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπάλληλος της “Κοσμάτος” Βασίλης Παπαβασιλείου.

Η νέα Διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη του κλάδου εξυπηρέτησης της κρουαζιέρας, που αναμένεται να έχει, εφόσον επιτευχθεί, σημαντικά πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομική ζωή και δραστηριότητα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, προτίθεται να εργαστεί συστηματικά προς την κατεύθυνση ανάπτυξης συνεργειών με τους αρμόδιους φορείς της πόλης και της περιοχής” τόνισε με χθεσινή του δήλωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Σωτήριος Θεοφάνης.

Υπογραμμίζεται ότι το επόμενο κρουαζιερόπλοιο που αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 2/7 είναι το “Salamis Filoxenia” και βάσει του αναρτημένου προγράμματος στην ιστοσελίδα της ΟΛΘ ΑΕ θα αφιχθεί από τη Σκιάθο στις 08.00 το πρωί και θα αναχωρήσει την ίδια ημέρα τα μεσάνυχτα για τη Χίο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024