Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςH ελίτ των οδηγών F1, F2 και F3 του τζετ σκι, τύπου ανοιχτής θάλασσας συγκεντρώνεται στον Ωρωπό
Αθλητικός τουρισμός

H ελίτ των οδηγών F1, F2 και F3 του τζετ σκι, τύπου ανοιχτής θάλασσας συγκεντρώνεται στον Ωρωπό

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι αθλητές, που εκπροσωπούν 30 και πλέον χώρες, θα πρέπει να διανύσουν απαιτητικές αγωνιστικές διαδρομές σε όλο τον Ευβοϊκό, με αφετηρία τη Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού ως υπεύθυνη διοργάνωσης και φιλοξενίας και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού ως συνδιοργανωτής, ανακοινώβνουν την ανάληψη της διοργάνωσης Akropolis Jet Raid 2018, Oropos Greece, από 3 έως 10 Ιουνίου 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού.

Τη διοργάνωση τιμούν επίσης με την αιγίδα και την υποστήριξή τους το Υπουργείο Τουρισμού και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής οργανισμός Jet Raid, για όγδοη χρονιά επιλέγει την Ελλάδα ως χώρα και τον Ωρωπό ως Δήμο, για τη φιλοξενία του Akropolis Jet Raid 2018. Η παγκόσμια αυτή αθλητική γιορτή, συγκεντρώνει την ελίτ των οδηγών F1, F2 και F3 του τζετ σκι, τύπου ανοιχτής θάλασσας.

Ο Ωρωπός ήταν υποψήφιος και επελέγη, μετά από ενδελεχή έρευνα του Πανελλήνιου Ομίλου JET SPORT (Hellenic Jet Sports Boating Association) και του αντίστοιχου φορέα στο εξωτερικό, μεταξύ πολλών άλλων δήμων, οι οποίοι είναι διάσημοι διεθνώς τουριστικοί προορισμοί.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι αθλητές, που εκπροσωπούν 30 και πλέον χώρες, θα πρέπει να διανύσουν απαιτητικές αγωνιστικές διαδρομές σε όλο τον Ευβοϊκό, με αφετηρία τη Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού. Στη συνέχεια προγραμματίζεται να ταξιδέψουν για δύο ημέρες με τα σκάφη τους μέχρι τις Κυκλάδες (Μήλο, Κύθνο και Κίμωλο), μια διαδρομή ιδιαίτερης αντοχής λαμβανομένης υπόψη την απόσταση και τις απρόβλετες καιρικες συνθήκες. Τις δύο προηγούμενες χρονιές τη διοργάνωση είχαν αναλάβει οι Δήμοι Βόλου, Αλμυρού, Σκιάθου & Σκοπέλου.

Διεθνή μέσα θα καλύπτουν τη διοργάνωση όπως, RTBR-RTL-TVI-TELLE, GLOBE ΕAU PRODUCTIONS, LIVE STREAMING AV PRODUCTIONS, MOTORS TV. EUROSPORT TV – ABMOTEURS FRANCE 3, RAI UNO – RAI TRE MEDIASET, ESPN TV BRASIL – PRIBE CNY κ.ά.

Η επιλογή του Δήμου μας για τη διοργάνωση AKROPOLIS JET RAID 2018, OROPOS GREECE αποτελεί το διαβατήριο στη διεθνή τουριστική αγορά, που θα εντάξει τον Ωρωπό στους προορισμούς με στόχο υψηλού εισοδήματος εξειδικευμένο εισερχόμενο τουρισμό, καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024